Na początek kilka widoczków z późnoletniego ogrodu

WITAJ W NOWEJ CZĘŚCI WĄTKU.
 WITAJ W NOWEJ CZĘŚCI WĄTKU.    

Na nowy wąteczek!
  Na nowy wąteczek! 

Ja je bardzo lubię w ogrodzie, tak samo jak wszelkiego rodzaju drzewo, różne gałęzie, pniaczorki
 Ja je bardzo lubię w ogrodzie, tak samo jak wszelkiego rodzaju drzewo, różne gałęzie, pniaczorki  

Faktycznie na zdjęciach uchwyciła się piękna gra światła
 Faktycznie na zdjęciach uchwyciła się piękna gra światła  Oby to słoneczko jeszcze długo zdobiło nasze ogrody, u mnie dziś cały ranek było pochmurnie , ale po południu ślicznie sie rozjaśniło .
 Oby to słoneczko jeszcze długo zdobiło nasze ogrody, u mnie dziś cały ranek było pochmurnie , ale po południu ślicznie sie rozjaśniło . Miło, że mnie odwiedziłaś  .
 Miło, że mnie odwiedziłaś  .  Teraz po tych deszczach zieleń jest naprawę soczysta i nasycona kolorem .
 Teraz po tych deszczach zieleń jest naprawę soczysta i nasycona kolorem . Jesień faktycznie jest piękna, kocham ją za moje ulubione barwy, które można spotkać praktycznie na każdym kroku .Nie muszą kwitnąć kwiaty, żeby było cudownie i kolorowo
  Jesień faktycznie jest piękna, kocham ją za moje ulubione barwy, które można spotkać praktycznie na każdym kroku .Nie muszą kwitnąć kwiaty, żeby było cudownie i kolorowo  
  Faktycznie słoneczko przegania wszystkie chmurne myśli, od razu robi się miło i przyjemnie
 Faktycznie słoneczko przegania wszystkie chmurne myśli, od razu robi się miło i przyjemnie  

Ja też kocham skalniaki, to moje pierwsze, najwcześniejsze i nie przemijające zauroczenie .
 Ja też kocham skalniaki, to moje pierwsze, najwcześniejsze i nie przemijające zauroczenie . 

taki już dojrzały, z mnóstwem roślin
  taki już dojrzały, z mnóstwem roślin   Piękne widoki i jeszcze takie zielone
 Piękne widoki i jeszcze takie zielone   

.
 . .
 .