Pochylony świat na piasku cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Pochylony świat na piasku cz.2

Post »

Zazdroszczę szczególnie tych rydzów.
Ślicznie wygląda Wituś we wrzosach z grzybkami .

Genia :wit
Awatar użytkownika
Ewelina
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lut 2007, o 16:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Własne rydze z własnego lasu ! To już przesada . A u mnie rosną jedynie olszówki :( , natomiast zaaplikowana grzybnia grzybów leśnych nie daje , jak dotąd ,znaku życia...
Jakie sympatyczne zdjęcie prawdziwków na wrzosowisku !!! Szczególnie podoba mi się ten z niebieskim kapelusikiem :)
* Mój Ogród - cz.7 (aktualna)
Wizytówkai inne moje wątki
"Mam śródziemnomorskie poczucie czasu..."
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

Aniu, niedługo będzie dwa lata jak jestem na forum , Twój ogród był jednym z pierwszych, a pamiętam , jak spodziewałaś się narodzin Witka, a to już zaraz dwa lata chłopak będzie maił. ;:224
x-d-a

Post »

Aniu, i ja śledzę twoje wrzosowisko można powiedzieć "od narodzin" i jestem pełna podziwu, jak pięknie już teraz wygląda ;:138
Wituś wygląda uroczo wśród wrzosów i grzybków :P
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 16:34

Post »

Kochane, ten widok z okna mnie teraz trzyma na nogach, bo coś kolejny rok z rzędu zaczynam szkołę chorobą :( Do roboty się nie nadaję, więc dobrze, że jest na co popatrzeć. Już mi w nawyk weszło, że poranną kawę i śniadanie jem stojąc przy oknie :) Fakt, że częściowo dlatego, że równocześnie szykuję śniadanie dzieciom do szkoły. Tak czy inaczej zupełnie inaczej zaczyna się dzień od takiego widoku niż od spojrzenia na zachwaszczony kawałek piachu. Wiele jeszcze jest do zrobienia (na szczęście), ale są już miejsca naprawdę cieszące oczy. Nie da się ukryć, że także dzięki Wam, Waszym roślinkom (Geniu, Igo, Aniu, Bożenko), Waszym mobilizującym komentarzom, Waszemu doświadczeniu i wiedzy, którą chętnie się dzielicie, odpowiadając kilka razy na te same czasem pytania.
Pozdrawiam Was spod ciepłej kołderki po wieczornej porcji aspiryny :wit
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

Aniu a tak niedawno urządzałaś swój ogród, planowałaś a tu np.wrzosowisko śliczne a ten przepiękny kwiatek z grzybkami to cała ozdoba i radość, gratuluję, pozdrawiam cieplutko
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
Anjja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2010, o 20:14

Post »

Witam, szukałam sposobu cięcia wrzosu i tak przez przypadek trafiłam do Pani ogrodu, pięknego ogrodu.
Powtórzę się pewnie za setką innych forumowiczów to istny raj na ziemi, piękna działka, cudowne ścieżki wszystko wypielęgnowane zadbane.
Zagłębiając się w ciekawej lekturze dowiedziałam się, że synek jutro będzie obchodził drugie urodzinki, z tej okazji składam najlepsze życzenia maluchowi zdrówka, uśmiechu i radości każdego dnia ;:167
;:31 ;:31 ;:31 ;:31 ;:31
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

ursulka pisze:Aniu - fantastycznie wyszło! oto, co znaczy właściwe środowisko! Żaden wrzos nie wypadł!?
To jeszcze jeden dowód na to, że należy sadzić rośliny zbliżone do tych, które rosną w okolicy w stanie naturalnym.
Podziwiam szczerze - Ula
cóż można więcej dodać, pięknie a przecież nie tak dawno planowałaś................... ;:138
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Aniu, gdzie znowu zniknęłaś. Tak mało zdjęc w tym sezonie umieszczasz. Może choc kilka :wit
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Aniu przecież u Ciebie teraz jest tak pięknie , prosimy

Genia
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

Wpadłam sprawdzić jak wygląda wrzosowisko jesienią i szczerze mówiąc jestem pod wrażeniem.
Już jest efekt, co będzie za rok lub dwa...Wszystkie przeżyły - brawo! Mają optymalne warunki. A tego widoku przez okno to zazdroszczę. Życzę zdrówka!
Awatar użytkownika
dodad
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2009, o 18:22

Post »

Aniu, puk, puk!
Jesteś?
Ogród - moje miejsce na ziemi
Zapraszam serdecznie - moje linki
Pozdrawiam, Dorota
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 16:34

Post »

Dziewczyny, żyję i jestem, ale jakoś miałam kiepskie nastroje i nie układała mi się współpraca z komputerem.
W skrócie straciłam w sierpniu pracę (zwolnienia grupowe), co zmusiło mnie do poważnego pomyślenia o przyszłości zawodowej. Powoli szykuję się do otwarcia firmy i żałuję, że będzie to możliwe dopiero wiosną (dofinansowanie z Urzędu Pracy), kiedy akurat będę mogła wrócić do ogrodu.
Na szczęście dzieci zdrowe jak na ich możliwości i ogólnie wszystko w porządku. Mam nadzieję, że teraz zmotywuję się do wrzucenia paru zdjęć z lata i jesieni, bo sporo ich robiłam, żeby się wszystkim z Wami podzielić, a potem niestety tak mnie ta praca z równowagi wytrąciła...
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
Awatar użytkownika
Cebulla
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2009, o 22:43

Post »

Ojej, współczuję. To musiał być duży stres. Aniu, zobaczysz jednak, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Ja dwa lata temu po macieżyńskim też musiałam się zdecydować na otwarcie działalności gospodarczej i nie żałuję. Trzeba się może i więcej nagimnastykować, ale suma sumarum widzę więcej korzyści, niż problemów. Trzymaj się dzielnie i dawaj te fotki ;:196
tadeusz48
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2007, o 17:20

Post »

Witaj ANIU- a ja już myślałem że pogniewałaś się na nasze Forum. Mam nadzieję że Twoja zawodowa kariera dopiero się zaczyna, jesteś młodą dziewczyną i możesz jeszcze "góry przenosić ", a cóż dopiero założyć i prowadzić firmę. Najważniejsze że wszyscy jesteście zdrowi, w moim wieku dopiero się docenia co jest być zdrowym.

Czekam na zdjęcia z Twojego ogrodu, większość głównych prac ogrodowych masz już za sobą i teraz pracująz "na wlany rachunek" będziesz tylko "chuchać" na ogród by pięknie rosło to co posadzone.

Zdrowia i spełnienia planów w Nowym 2011 Roku dla Ciebie i Twojej rodzinki życzą Zosia, Justynka i Tadeusz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”