Dzia za pochwałki Mirku, Doti, Mandragoro, Kasiu-Kati, Kasiu N., Elu, Martynko, Aniu-Andziu, Arletko,Celinko, Ewelinko, Antilio
Miro78 pisze:Anetko ale masz pięknego kwiecia na tarasie
Ja w tym roku u siebie tylko lilie będę miał z kwitnących .Fuksja mi chyba kaput w tym roku zrobiła i nie odrosła.
Tylko mi nie mów o stracie fuksji bo mi serducho pęknie, tak je kocham że szok a boję się że ani jednej nie przetrzymam.
Kasia.N pisze:Anetko, roślinki w hydro cieszą me oczy. Z pewnością wyrosną na piękne okazy

Mi właśnie zakwitł pierwszy skrętnik w hydro
A na balkonie masz przepiękne kwiaty

Kasiu bo to Twoja zasługa z tym hydro jak coś źle pójdzie to będzie na Ciebie

i jeszcze bym chciała więcej roślinek powsadzać ale trochę muszę się wstrzymać z zakupami
A Twojego skrętniczka widziałam, raj dla oczu normalnie
Andziax007 pisze:Anetko ale cudne widoczki

Tyle przepięknych roślinek i wszystkie mają takie fantastyczne kolorki
Jestem zachwycona daliami

Ja w zeszłym roku kupiłam ale niestety zimą mi zmarzły i teraz nawet nie mam kiedy zakupić ich ponownie....a szkoda bo bardzo mi się podobają

Aniu mi dopiero odbija na ich punkcie, u nas na ryneczku mnóstwo przeróżnych odmian więc jest w czym wybierać choć na razie muszę się wstrzymać bo nie chcę rozwodu mieć

a te co mi przezimowały to dopiero mają pączki, jak uda mi się je przezimować to na wiosnę się z Tobą podzielę. :P
arlet3 pisze:Śliczne te tarasowe piękności

fajnie tak bez wychodzenia w tak brzydką pogodę pooglądać takie cudeńka
Uwielbiam patrzeć na te roślinki jedząc obiad czy śniadanko w niedzielę, szkoda że niektóre jeszcze nie kwitną. Awatarek super
ewelina8005 pisze:Ale piekne kwiaty, a ten ostatni to jak się nazywa?
Ewelinko to powojnik Dzieci Warszawy, trochę wypłowiały od słoneczka, na początku kwiatek jest sporo ciemniejszy.