Witajcie. Mam na imię Aneta i uwielbiam roślinki a że nikt z moich znajomych nie podziela mojej pasji wprosiłam się do Was z myślą, że w końcu znajdę się wśród "swoich". Muszę się Wam przyznać że od dłuższego czasu podziwiam wasze roślinki-same cudeńka, ale przede wszystkim zadziwiła i przyciągnęła mnie ogromna radość i więź bijąca z tego forum.
Nie mam dużej kolekcji i w dodatku same przeciętniaki ale szaleję na ich punkcie z resztą sami wiecie jak to jest. A oto kilka z nich:
Witaj Anetko!
Piękny beniaminek gęściutki o dużych liściach ładnie wybarwionych i błyszczących.
Jestem ciekawa co tam jeszcze skrywasz na swoich parapetach
Witaj Anetko!!! Dobrze trafiłaś,bo tu wszyscy są zahojowani,albo mają fioł(k)a,lub też trzykrotnie więcej niż człek normalny o swej pasji gadają.Tutaj są ludzie pozytywnie zakręceni. Więc, witamy Cię wśród swoich!!! Jeśli jesteś tak przeciętna jak ten Beniaminek,to dobrze trafiłaś,bo to forum ogrodniczych cudów,cudeniek i cudaków. Pozdrawiam.
Witaj wśród kwiatomaniaków.
Piękny i dorodny okaz benka i do tego w hydroponice.Pogratulować bo akurat ta odmiana benka jest kapryśna. 8)
Co do Fotosika to może trzeba zmniejszyć rozmiar zdjęcia,bo przy dużym rozmiarze zdjęcia czasami trudno wgrać fotkę.Rozmiary 800 na 1190 idą bez problemu.
Ja bym polecała nawet mniejsze 800x600 lub wręcz 640x480 do oglądania nam i tak całkiem wystarczające - mało kiedy potrzeba większych zdjęć (no, do działu z identyfikacją i chorobami to tak, nawet dobrze większe)
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników" Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?