U Aneci.

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: U Aneci.

Post »

anetta pisze:Troszkę kwitnących z tarasu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
One są wspaniałe ;:108
Awatar użytkownika
ewelina8005
1000p
1000p
Od: 24 lip 2009, o 12:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ale piekne kwiaty ;:111 ;:111 a ten ostatni to jak się nazywa?
Awatar użytkownika
Antilia
1000p
1000p
Od: 15 maja 2010, o 17:13

Post »

Zgadzam się, kwiaty cudne ;:108
Pozdrawiam, Izabela :)
Antilia i kwiatki :)
Poszukuję stapelii! Jeśli masz, daj znać!
Awatar użytkownika
Anetta
1000p
1000p
Od: 17 sie 2009, o 16:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dzia za pochwałki Mirku, Doti, Mandragoro, Kasiu-Kati, Kasiu N., Elu, Martynko, Aniu-Andziu, Arletko,Celinko, Ewelinko, Antilio ;:180
Miro78 pisze:Anetko ale masz pięknego kwiecia na tarasie
Ja w tym roku u siebie tylko lilie będę miał z kwitnących .Fuksja mi chyba kaput w tym roku zrobiła i nie odrosła.
Tylko mi nie mów o stracie fuksji bo mi serducho pęknie, tak je kocham że szok a boję się że ani jednej nie przetrzymam.

Kasia.N pisze:Anetko, roślinki w hydro cieszą me oczy. Z pewnością wyrosną na piękne okazy :D Mi właśnie zakwitł pierwszy skrętnik w hydro
A na balkonie masz przepiękne kwiaty :)
Kasiu bo to Twoja zasługa z tym hydro jak coś źle pójdzie to będzie na Ciebie ;:224 i jeszcze bym chciała więcej roślinek powsadzać ale trochę muszę się wstrzymać z zakupami :?
A Twojego skrętniczka widziałam, raj dla oczu normalnie :shock:

Andziax007 pisze:Anetko ale cudne widoczki :shock: Tyle przepięknych roślinek i wszystkie mają takie fantastyczne kolorki :shock:
Jestem zachwycona daliami ;:180 Ja w zeszłym roku kupiłam ale niestety zimą mi zmarzły i teraz nawet nie mam kiedy zakupić ich ponownie....a szkoda bo bardzo mi się podobają :(
Aniu mi dopiero odbija na ich punkcie, u nas na ryneczku mnóstwo przeróżnych odmian więc jest w czym wybierać choć na razie muszę się wstrzymać bo nie chcę rozwodu mieć :wink: a te co mi przezimowały to dopiero mają pączki, jak uda mi się je przezimować to na wiosnę się z Tobą podzielę. :P

arlet3 pisze:Śliczne te tarasowe piękności ;:180 fajnie tak bez wychodzenia w tak brzydką pogodę pooglądać takie cudeńka
Uwielbiam patrzeć na te roślinki jedząc obiad czy śniadanko w niedzielę, szkoda że niektóre jeszcze nie kwitną. Awatarek super :wit

ewelina8005 pisze:Ale piekne kwiaty, a ten ostatni to jak się nazywa?
Ewelinko to powojnik Dzieci Warszawy, trochę wypłowiały od słoneczka, na początku kwiatek jest sporo ciemniejszy.
Awatar użytkownika
daka
1000p
1000p
Od: 10 lut 2010, o 17:29

Post »

Aneto byłem pewien że zostawiłem u ciebie komentarz a jednak nie,chyba pomyliłem wątek ;:14 :oops:
Taki taras w kolorach to każdy miłosnik roślin by chciał mieć,piękne powojniki i cała reszta ;:138 ;:138 ;:108
Moje wątki.
Pozdrawiam Damian.
Awatar użytkownika
elaipawel4
1000p
1000p
Od: 23 lis 2009, o 16:19

Post »

Anetko wspaniałe dalie kolory mają nieziemskie :shock:
Ela
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
Awatar użytkownika
Anetta
1000p
1000p

Post »

Dziękuję Damianku ;:196
i Tobie Elu buziaki ślę i dziękuję po raz drugi ;:196
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

anetta pisze:
Andziax007 pisze:Anetko ale cudne widoczki :shock: Tyle przepięknych roślinek i wszystkie mają takie fantastyczne kolorki :shock:
Jestem zachwycona daliami ;:180 Ja w zeszłym roku kupiłam ale niestety zimą mi zmarzły i teraz nawet nie mam kiedy zakupić ich ponownie....a szkoda bo bardzo mi się podobają :(

Aniu mi dopiero odbija na ich punkcie, u nas na ryneczku mnóstwo przeróżnych odmian więc jest w czym wybierać choć na razie muszę się wstrzymać bo nie chcę rozwodu mieć :wink: a te co mi przezimowały to dopiero mają pączki, jak uda mi się je przezimować to na wiosnę się z Tobą podzielę. :P

Anetko może na jesieni poszukam tylko pewnie będę musiała zamawiać bo u mnie o dziwo nie spotkałam w sprzedaży :roll:
Mnie też odbiło na punkcie dalii zresztą tak jak i na punkcie róż ;:167
Roślinki od Ciebie miewają się super....irysy zaczynają puszczać listki :tan
Awatar użytkownika
APe
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 23:17

Post »

Anetko śliczne Dalie ;:63 one są z tych niskich-prawda?
Pozdrawiam, Anna
-------------------------------------
Moje kwiatki:)
Awatar użytkownika
katrina26
1000p
1000p
Od: 14 sie 2008, o 12:44

Post »

Cudowne kolory, ach jak ja bym chciała mieć taras i takie kolory kwiecia na nim :)
Awatar użytkownika
Haim
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 cze 2009, o 01:16

Post »

Anetko :wit
Dalie, powojniki, piwonie, pelargonie, wszystko tak pięknie kwitnie ;:138 ;:138 ;:138

Czyż nie przyjemnie wypić sobie kawkę na tarasie w tak doborowym towarzystwie ? :)

Twoje domowe równie zadbane jak balkonowe, życzę Ci aby dalej tak pięknie rosły i pozdrawiam cieplutko :)
Moje Kochane Storczyki ;:167

Pozdrawiam serdecznie, Asia :)
Awatar użytkownika
Anetta
1000p
1000p

Post »

Aniu-Andziu na jesieni to bym Ci odradzała zamawiać bo i tak musisz je przecież przechować do wiosny a nie zawsze to się udaje :wink: , wczesną wiosną są kłącza na sprzedaż także zdążą Ci zakwitnąć a później można dostać kwitnące, a jak nie będziesz miała skąd to pisz .

Aniu-Ape dziękuję ;:196 a dalie są rzeczywiście te karłowe :P

Kasiu taras jest od południa to nie mogę aż tak poszaleć co do różnorodności ale hibki wystawiam też i cieniuję innymi kwiatami i widzę że im pasuje tu :tan więc juz żadnych innych praktycznie nie trzeba mi..., no może jeszcze passiflorki i sundawilki które też ubóstwiam :P

Asiu fajnie że przyszłaś do mnie i masz rację uwielbiam spędzać czas na tym tarasiku, mam go od wiosny więc jeszcze się nie nacieszyłam i jak mam coś siedzącego do roboty np. ziemiaczki do obrania to tylko tam, dziękuję za miłe słowa ;:196

A teraz pochwale się nowym nabytkiem byłam w szoku jak na naszym rynku ujrzałam to cudo a tak narzekałam że u nas nic nie ma ;:224 pan ma mi jeszcze białą skołować , moja różowa sundawilka:
Obrazek
Awatar użytkownika
daka
1000p
1000p
Od: 10 lut 2010, o 17:29

Post »

Piękność,czemu ja trafiam tylko na czerwone :roll:
U mnie na rynku była kiedyś biała ale nazwana -,ale to chyba te same rośliny,obie mają nazwe handlową-diplademia :D
Moje wątki.
Pozdrawiam Damian.
Awatar użytkownika
elaipawel4
1000p
1000p
Od: 23 lis 2009, o 16:19

Post »

Ja miałam w tamtym roku czerwoną i białą ale zadnej nie udało mi się przezimować :cry:
Ela
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

anetta pisze:Aniu-Andziu na jesieni to bym Ci odradzała zamawiać bo i tak musisz je przecież przechować do wiosny a nie zawsze to się udaje :wink: , wczesną wiosną są kłącza na sprzedaż także zdążą Ci zakwitnąć a później można dostać kwitnące, a jak nie będziesz miała skąd to pisz .
Anetko masz całkowitą rację...po co będę kupować jesienią jak zimą mogą mi zmarznąć a jak kupię wiosną to problem mam już z głowy :wink:
Tylko czy je u siebie spotkam....zobaczymy wiosną, póki co mam trochę czasu więc tym się nie będę zamartwiać :wink:

Różowa sundawilka fantastyczna ;:138 :shock:
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”