Ostatnio cała rodzina polubiła kopciuszki i wszyscy im kibicowali przy pierwszych lotach[Iza] pisze:Zachwyciłam się zdjęciami kopciuszków i bocianów, bo uwielbiam ptaki. Robisz wspaniałe portrety roślinom. Każde twoje zdjęcie zachwyca. A masz może zdjęcia bardziej ogólnych planów całego ogrodu, jego zakątków czy choćby rabat?
 . Teraz gniazdo opustoszało, a pan Kopciuszek (chyba ten sam) usilnie szuka nowej partnerki i spiewa nieprzerwanie od rana do wieczora na dachu sąsiadów. Jak na razie widzieliśmy dwie panie oglądajace gniazdo... ale chba nie przypadło im do gustu, bo tylko zrobily awanturę i poleciały dalej
. Teraz gniazdo opustoszało, a pan Kopciuszek (chyba ten sam) usilnie szuka nowej partnerki i spiewa nieprzerwanie od rana do wieczora na dachu sąsiadów. Jak na razie widzieliśmy dwie panie oglądajace gniazdo... ale chba nie przypadło im do gustu, bo tylko zrobily awanturę i poleciały dalej   
 A co do rabatek - to ja jestem bardzo początkujacym ogrodnikiem... więc na raze to tak bardziej sobie testuję poszczególne rośliny, aby wybrać takia jakie bedą mi pasować. Więc tak koncepcyjnie to jeszcze te wszystkie zakątki i rabaty torszkę jeszcze kuleją
 .  Dodatkowo cały środek ogrodu jest użytkowy - jeżdżą tam samochody i ciężarówki - więc zostaja mi do obsadzania tylko obrzeża.
.  Dodatkowo cały środek ogrodu jest użytkowy - jeżdżą tam samochody i ciężarówki - więc zostaja mi do obsadzania tylko obrzeża.Ale postaram się dzisiaj poszukać jakis zdjęć bardziej ogólnych, może coś jeszcze wieczorem dopstykam - ale ostrzegam, że raczej bez żadnych rewelacji będzie ;).

Czy tam obok dla powojnika są sznurki czy linki stalowe?
 Czy tam obok dla powojnika są sznurki czy linki stalowe?