Moje miejsce na ziemi - Agnieś
Re: Moje miejsce na ziemi - Agnieś
Wg etykiety do 1,5m. Większa chyba nie będzie. Jak rozkwitnie się w pełni, to zrobię zdjęcie całego krzewu.
Agniesiu ślicznie ci zakwitły wszystkie krzewuszki
, ta pierwsza to moje chciejstwo , tą drugą też mam
ale u mnie już przekwita , a ta ostatnia o bordowych listkach wiesz jak się nazywa ?
Kupiłem ją jak byłem ostatnio w szkółce , ale nie miała etykietki z nazwą .

ale u mnie już przekwita , a ta ostatnia o bordowych listkach wiesz jak się nazywa ?
Kupiłem ją jak byłem ostatnio w szkółce , ale nie miała etykietki z nazwą .
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
CHYBA cudowna, mam przez przypadek dwie,ale u mnie wwzystkie krzewuszki dopiero w pączkach.Jak patrzę na wasze zdjęcia to mam wrażenie,że mieszkam na Grenlandii.
Adaś moja czerwonolistna to na 90% Aleksandra. Rośnie od 2m. Podobnie wygląda Minor Black, ale to miniaturka.
Małgosiu, spokojnie, za parę dni u nas przekwitnie i będziemy wzdychać do twoich piękności
Wszystkie moje krzewuszki są Cudowne. Tzn. i z wyglądu i w nazwie tak mają 
Małgosiu, spokojnie, za parę dni u nas przekwitnie i będziemy wzdychać do twoich piękności

Agnieś, jak pięknie, kolorowo jest u Ciebie
Lilie śliczne, zdrowe i zakwitły rzeczywiście bardzo wcześnie, u mnie dopiero w pąkach
Różany zakątek wygląda już zachęcająco, a co to będzie jak zaczną kwitnąć róże, już mi się gęba
( muszę się przyznać, że róże to moja kolejna miłość
)
No i jeszcze doniczkowce i maki i irysy - śliczności

Różany zakątek wygląda już zachęcająco, a co to będzie jak zaczną kwitnąć róże, już mi się gęba

No i jeszcze doniczkowce i maki i irysy - śliczności

Moje królestwo
Zapraszam serdecznie do mnie:-) Jola
Zapraszam serdecznie do mnie:-) Jola
- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Agnieszko, przybiegłam z rewizytą i parę ostatnich stron mnie wciągnęło. Przede wszystkim współczuję rodzicom, nie chciałabym nigdy czegoś takiego przeżywać... Oby jak najszybciej wszystko wróciło do normy.
Jeśli tak wygląda ogród osoby nie mającej na niego czasu, to ja tu czegoś nie rozumiem
Jest wypieszczony w każdym szczególe, czyściutki, chciałoby się powiedzieć pachnący. Pięknie. A ile roślin. Już tylko na tych paru ostatnich stronach zachwyciły mnie Twoje dorodne i zdrowiutkie hosty, piękny szpaler róż, grzybienie i krzewuszki (gdzie ja mieszkam, u mnie wciąż tylko pąki
). I wszystkie rośliny wyglądają na cudownie zdrowe. Zadajesz im jakiegoś cudownego eliksiru???
Jeśli tak wygląda ogród osoby nie mającej na niego czasu, to ja tu czegoś nie rozumiem

- Zielona_Ania
- Od: 2 mar 2010, o 17:40
Piękne doniczkowe. Dalie bardzo duże już - wyglądają wspaniale. Podoba mi się też to zestawienie lantany z lawendą, a to chyba nowa odmiana surfinii za nimi?
- Zabeczka101059
- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Piękne masz krzewuszki
Ciekawe zestawienie dali w doliczkach, co tam masz
wsadzone takie ładne seledynowe liście
Różyczka śliczniusia, a mnie róże jeszcze w pąkach

Ciekawe zestawienie dali w doliczkach, co tam masz
wsadzone takie ładne seledynowe liście

Różyczka śliczniusia, a mnie róże jeszcze w pąkach

- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Krzewuszki śliczności ta z kolorowymi liśćmi mi się szczególnie podoba i kuklika masz też takiego jak mój
Dalie ładnie wyglądają

Dalie ładnie wyglądają

Jolu różami też się zaraziłam na forum i bardzo się z tego cieszę, bo szkoda byłoby nie mieć tych pięknych kwiatów w ogrodzie
Aniu Kubanki, ogrodem zajmuję się w tzw. międzyczasie. Dlatego wiele planów jeszcze nie doczekało się realizacji. Przyznaję jednak, że jestem ogodowo zakręcona, czyli każdą wolną chwilę najchętniej spędzam w ogrodzie albo na forum.
Zielona Aniu staram ograniczyć liczbę doniczek do minimum, ale za to wyszukuję ciekawe roślinki. Dzięki temu że w mojej miejscowości jest kilku ogrodników, mam w czym wybierać.
Żabeczko te seledynowe listki to wilec ziemniaczany czyli batat. Mam go w wersji bordowej i seledynowej.
Marysiu, ta krzewuszka to jedna z moich pupilek. I odwdzięcza się pięknym kwitnieniem.

Aniu Kubanki, ogrodem zajmuję się w tzw. międzyczasie. Dlatego wiele planów jeszcze nie doczekało się realizacji. Przyznaję jednak, że jestem ogodowo zakręcona, czyli każdą wolną chwilę najchętniej spędzam w ogrodzie albo na forum.
Zielona Aniu staram ograniczyć liczbę doniczek do minimum, ale za to wyszukuję ciekawe roślinki. Dzięki temu że w mojej miejscowości jest kilku ogrodników, mam w czym wybierać.
Żabeczko te seledynowe listki to wilec ziemniaczany czyli batat. Mam go w wersji bordowej i seledynowej.
Marysiu, ta krzewuszka to jedna z moich pupilek. I odwdzięcza się pięknym kwitnieniem.
Aga wiem, że jesteś bardzo zapracowaną kobietą,..
dlatego tym bardziej jest mi miło, ze chciałaś pojechać ze mną i że udało nam się fajne spotkanie.
Jesteś przesympatyczną dziewczynką
Do następnego razu ..
dlatego tym bardziej jest mi miło, ze chciałaś pojechać ze mną i że udało nam się fajne spotkanie.
Jesteś przesympatyczną dziewczynką

Do następnego razu ..

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No, ja też tak uważam ;-) i mam nadzieję na następne spotkanie.liska pisze:Aga wiem, że jesteś bardzo zapracowaną kobietą,..
Jesteś przesympatyczną dziewczynką![]()
Krzewuszka od Ciebie zbiera się do kwitnięcia! ;-)
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka