Najbardziej zazdroszczę kolejnej katlejki
 Pędziki wiosenne cieszą oczy ;)

I jak zielono na parapetach, sporo masz storczyków.
 I jak zielono na parapetach, sporo masz storczyków.

Wiem, że rośliny znów ucierpią
 Wiem, że rośliny znów ucierpią 
 Wolałabym mieć parapet co najmniej taki jaki u mojej Mamy, tylko dwa z siedmiu jej nie kwitną. Właśnie zaczęły pękać im pąki
 Wolałabym mieć parapet co najmniej taki jaki u mojej Mamy, tylko dwa z siedmiu jej nie kwitną. Właśnie zaczęły pękać im pąki  Marzy mi się kwitnący gąszcz!
 Marzy mi się kwitnący gąszcz! Każdy z nas ma coś co inny chciałby mieć u siebie, prawda? No, i zależy nam, by wszystkie nasze forumowe storczyki były piękne, zdrowe i wspaniale kwitły
 Każdy z nas ma coś co inny chciałby mieć u siebie, prawda? No, i zależy nam, by wszystkie nasze forumowe storczyki były piękne, zdrowe i wspaniale kwitły 
 Przyjrzyj się bliżej, zobaczysz nalot na korzonkach i pomarszczone psb!
 Przyjrzyj się bliżej, zobaczysz nalot na korzonkach i pomarszczone psb!

Poza tym to okno jest naprawdę duże!Juz sobie wyobrazam takie okno u mojej Mamy - pewnie by sie nie zgodziła bez firanki
  Poza tym to okno jest naprawdę duże!Juz sobie wyobrazam takie okno u mojej Mamy - pewnie by sie nie zgodziła bez firanki 

Odsłoniłam ja tylko do zdjęcia. Po remoncie i wymianie okien nie kupiłam sobie jeszcze rolet, stąd przymusowo muszę mieć firankę, czego po prostu nie znoszę i odsłaniam jak tylko mogę. Niech tylko roleta będzie zamontowana, to firanka zniknie, ew. zastąpię ją jakąś króciutką, ok. 60cm. Mam takie u Piotrka i dzięki nim okna nie wyglądają na "gołe".
 Odsłoniłam ja tylko do zdjęcia. Po remoncie i wymianie okien nie kupiłam sobie jeszcze rolet, stąd przymusowo muszę mieć firankę, czego po prostu nie znoszę i odsłaniam jak tylko mogę. Niech tylko roleta będzie zamontowana, to firanka zniknie, ew. zastąpię ją jakąś króciutką, ok. 60cm. Mam takie u Piotrka i dzięki nim okna nie wyglądają na "gołe". 
  Sama zobacz, ze o tej porze roku do pokoju wpada dość dużo światła, fotka jest robiona 21.maja o godz. 17-tej.
 Sama zobacz, ze o tej porze roku do pokoju wpada dość dużo światła, fotka jest robiona 21.maja o godz. 17-tej. MImo to, będę też za Twoją kciuki trzymać!
 MImo to, będę też za Twoją kciuki trzymać!
 Przez Internet boję się kupować, nie lubię płącić za kota w worku.  Kiedyś widziałam kilka na giełdzie wrocławskiej po 28zł/szt, ale w mdłych kolorach, po prostu mi się nie podobały. Tydzień temu były w Obi, w podobnej cenie i b. ładne, zdrowe (bo ze świeżej dostawy), z drobnymi kwiatami w kolorze fuksji. Bardzo żałowałam, że nie mogłam jednej sobie kupić
 Przez Internet boję się kupować, nie lubię płącić za kota w worku.  Kiedyś widziałam kilka na giełdzie wrocławskiej po 28zł/szt, ale w mdłych kolorach, po prostu mi się nie podobały. Tydzień temu były w Obi, w podobnej cenie i b. ładne, zdrowe (bo ze świeżej dostawy), z drobnymi kwiatami w kolorze fuksji. Bardzo żałowałam, że nie mogłam jednej sobie kupić 

Zawitam w Twoje progi, jeśli nie masz nic przeciwko
  Zawitam w Twoje progi, jeśli nie masz nic przeciwko