Crassulki?? muszę zaraz poszperać w sieci i się douczyć, bo pierwsze słyszę

W każdym razie obie - świetne, a ta druga - śmiszna, przypomina małe kapustki

widziałam Moniczko Twoje zdobycze świetne są i zauważyłam że crasulki dość szybko rosną więc niedługo będziesz miała z nich ładne krzaczki.treissi pisze:Anetko śliczne nowościJa ostatnio zdobyłam kawałeczek tej drugiej
to czekamy obie na listonoszakati-1976 pisze:Anetko, no to wymianka![]()
A jeśli chodzi o portulacaria, faktycznie idealnie nadaje się na formowanie drzewka bonsai.
a co mąż w końcu rolnik z wykształcenia a my żadnej mućki do tej pory nie mieliśmyAPe pisze:No proszę Anetka zachorowała na mućkomanię
dziękuję Damianku.daka pisze:Aneto piękny kolorowy i zadbany ogródek,nowe grubosze bardzo ładne i duże.
Pati na szczęście te roślinki idą na taras a tam jest z 35 m2 więc jeszcze coś się zmieści a i zimowanie chyba będę miała większe dla nich bo mężuś graż zbudował i ociepla więc powinny przetrwać.pingu pisze:O, jakie ładne krasulkiNo to wpadłaś, teraz tylko parapety powiększać
Elu dopadł i nie puszcza ale tak bardzo się nie broniłam, oczywiście nie będzie tu żadnych wariacji w tej kwestii, po prostu jak trafię gdzieś na fajne to świetnie jak już żadna inna nie dojdzie to też się nic nie stanieelaipawel4 pisze:Anetko wspaniale nowy wirus Cię dopadłi jaki piękny
Aniu kupiłam je u nas w tym ogrodniczym i nawet cebulki się zgadzały z opisem bo już wszystkie widać kolory choć niektóre bardzo późne bo dopiero teraz pączki rozwijają, resztę wstawię może w weekend bo też fajne.APe pisze:Anetkopiękniusi ogródek,a w nim wypatrzyłam cudownego tulipanka(biało-zielony)
Zeberko i moja jest z kwiaciarni, kupiłam z niej wszystkie trzy rodzaje sukulencików i cissusika australijczyka a pani kwiaciarenka stwierdziła że chyba lubię kwiatki skoro tyle kupuję, dobrze że nie chwaliłam się że w domu busz bo by stwierdziła że wariat ze mniezeberka4 pisze:crassule fajne,czaderskie :d ta druga ostatnio widziałam w kwiaciarni, fajne
Chyba nie będzie tak pozytywnieanetta pisze:widziałam Moniczko Twoje zdobycze świetne są i zauważyłam że crasulki dość szybko rosną więc niedługo będziesz miała z nich ładne krzaczki.