Kolorowy Ogród Geni 2010 cz.3
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kolorowy Ogród Geni 2010 cz.3
Janusz tu kuruj się do niedzieli jeszcze troszkę czasu .
Genia
Genia
- darob66
- Od: 25 sie 2007, o 22:11
- Kontakt:
Geniu,a może by tak leciutko z trasy zboczyć i zachaczyć o nas...serdecznie zapraszam,my prawie na trasie do Wrocławia jesteśmy
Pozdrawiam Marzena

Pozdrawiam Marzena
-
- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
GENIU teraz to już się nie dziwię kiedy Ty wszystko zdążysz tak pięknie
obsadzić , wyplewić, bo z CiEBIE ranny ptaszek
miłego dnia życzę
obsadzić , wyplewić, bo z CiEBIE ranny ptaszek

miłego dnia życzę
- e-genia
Marzenko podaj dokładny adres na p.w , i nr. telefonu nie obiecuję bo w tamta stronę będę i tak zbaczać z drogi żeby na 1 dzień zatrzymać się u koleżanki , ale może jak będziemy wracać z Wrocławia 9 maja po południu .
Danusiu u mnie mały ogródek wiec nie problem utrzymać go w dość dobrym porządku .
Zdjęcia zrobione wczoraj

Danusiu u mnie mały ogródek wiec nie problem utrzymać go w dość dobrym porządku .
Zdjęcia zrobione wczoraj

- darob66
- Od: 25 sie 2007, o 22:11
- Kontakt:
Geniu ,Twój ogród jest bajecznie kolorowy
Bardzo bym chciała gościć Cię w moim ogródku,ale 9 maja to my jeszcze będziemy w Szczecinie na kiermaszu
Pozdrawiam Marzena

Bardzo bym chciała gościć Cię w moim ogródku,ale 9 maja to my jeszcze będziemy w Szczecinie na kiermaszu

Pozdrawiam Marzena
- e-genia
Marzenko to nic straconego może innym razem .
Sama przejechałabym się na ten kiermasz , ale wszędzie nie można być .
Genia
Sama przejechałabym się na ten kiermasz , ale wszędzie nie można być .
Genia
Geniumieszkasz w BAJCE
Ale piękne cebulowce.Czy one Ci sie nie zapylają po jakimś czasie?

- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Geniu, ale cudowne kolory u Ciebie, po prostu bajecznie. Nie wiedziałam, że masz tyle tulipanów, ale ile ja jeszcze rzeczy nie wiem ;)
Widzę, że znajdujesz czas i na wnusię i na ogród. Piękny i zadbany jest. A teraz jeszcze w taką podróż daleką się wybieracie. Fajnie...
Choć z drugiej strony mnie się teraz nawet na jeden dzień nie chce ruszać tak szybko wszytko się zmienia w ogrodzie. Dzięki kwiatom od Ciebie ja także mam trochę kolorów. Pierwiosnki kwitną obficie, omiegi już zaczęły, zaraz zakwitnie zawilec, a potem mam nadzieję irysy. I wychodzą lilie od Ciebie. Na razie naliczyłam 16
Niektóre dopiero z ziemi wyglądają, ale i tak się cieszę, bo jak je sadziłam, to myślałam, że może z nich nic nie wyjść - sama mówiłaś, że są malutkie.
Widzę, że znajdujesz czas i na wnusię i na ogród. Piękny i zadbany jest. A teraz jeszcze w taką podróż daleką się wybieracie. Fajnie...
Choć z drugiej strony mnie się teraz nawet na jeden dzień nie chce ruszać tak szybko wszytko się zmienia w ogrodzie. Dzięki kwiatom od Ciebie ja także mam trochę kolorów. Pierwiosnki kwitną obficie, omiegi już zaczęły, zaraz zakwitnie zawilec, a potem mam nadzieję irysy. I wychodzą lilie od Ciebie. Na razie naliczyłam 16

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Geniu ależ cudowne widoki, buzia sama się uśmiecha na widok takiej ilości wspaniałych , radosnych kolorów
Tulipanków masz ogromną ilość i wszystkie takie piękne 

- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Geniu no doczekałem się fotek
Twojej magnolii. Ile ma kwiatów wygląda wspaniale.
No a widoczki na działce cudowne. Ilość kolorów jest
niesamowita. Niejeden właściciel działki mógłby się wiele
nauczyć od Ciebie
Twojej magnolii. Ile ma kwiatów wygląda wspaniale.
No a widoczki na działce cudowne. Ilość kolorów jest
niesamowita. Niejeden właściciel działki mógłby się wiele
nauczyć od Ciebie

- daka
- 1000p
- Od: 10 lut 2010, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Gieniu
Kiedy bym do ciebie nie zajrzał to jest coraz to bardziej kolorowo,bardzo mi sie podoba twój zielony i kolorowy raj,swietny

Kiedy bym do ciebie nie zajrzał to jest coraz to bardziej kolorowo,bardzo mi sie podoba twój zielony i kolorowy raj,swietny

- e-genia
Pestko dzięki , powiedz co znaczy rozpylają ?
Igor, Agnieszko, Damian nie wiem czy zazdroszczą , czasem tylko sąsiadki wpadaja i mówią ze przyszli nacieszyć sobie oczy moimi roślinkami .
Aniu cebul w ziemi nie widać , ale proszę znajdź chwilkę i przyjedź , zakwitła żółta magnolia
Aniu teraz więcej czasu jestem w ogrodzie przed chwilką wpadłam ,żeby odpisać i dokończyć obiad.
Krzysiu dzięki za te miłe słowa , ale chyba na nie nie zasługuje ,mam tak wszystko upchane
że prawdziwym ogrodnikom i znawcom ogrodów by się nie podobało , ale ogrodu większego już nie będę miała więc musi tak być .
Krzysiu magnolia dziś już prawie całkiem się rozwinęła .
Genia

Igor, Agnieszko, Damian nie wiem czy zazdroszczą , czasem tylko sąsiadki wpadaja i mówią ze przyszli nacieszyć sobie oczy moimi roślinkami .
Aniu cebul w ziemi nie widać , ale proszę znajdź chwilkę i przyjedź , zakwitła żółta magnolia
Aniu teraz więcej czasu jestem w ogrodzie przed chwilką wpadłam ,żeby odpisać i dokończyć obiad.
Krzysiu dzięki za te miłe słowa , ale chyba na nie nie zasługuje ,mam tak wszystko upchane
że prawdziwym ogrodnikom i znawcom ogrodów by się nie podobało , ale ogrodu większego już nie będę miała więc musi tak być .
Krzysiu magnolia dziś już prawie całkiem się rozwinęła .
Genia
Geniu coraz piękniejsze tulipanki pokazujesz
- śliczne te pełne i dwukolorowe . 

-
- 1000p
- Od: 13 sie 2009, o 18:06
Gieniu co do trójlistów to trafiłam jedna Panią która je sprzedaje /ale tylko na targach i kiermaszach nie prowadzi sprzedaży wysyłkowej / ...ostatnio była w Szczecinie na targach i u niej kupiłam swojego / jest u mnie w wątku jego zdjęcie / jest wyjatkowo ładny i ma dwie łodyżki i dwa kwiatki ...kosztował mnie 40,-
tak więc trzeba jeździć po kiermaszach i szukać .
Co do Waji to niestety nie ma kwitnących .
Teraz robią się coraz bardziej popularne i coraz więcej ich się będzie pokazywać .
Jest jeszcze jedna Pani Lucyna i i ona sprzedaje wysyłkowo i też je posiada kwitnące . Wyślę Ci namiary na PW
Pozdrawiam cieplutko Ewa
tak więc trzeba jeździć po kiermaszach i szukać .
Co do Waji to niestety nie ma kwitnących .
Teraz robią się coraz bardziej popularne i coraz więcej ich się będzie pokazywać .
Jest jeszcze jedna Pani Lucyna i i ona sprzedaje wysyłkowo i też je posiada kwitnące . Wyślę Ci namiary na PW
Pozdrawiam cieplutko Ewa