Iga, nowa rabatka super. Widzę, że lawendy pięknie Ci się rozkrzewiły zgodnie z życzeniem. Ja moje trochę za późno przycięłam, ale i tak troszkę zdążyły ruszyć, w przyszłym roku ostrzej się za nie wezmę, tylko mi podpowiesz w którym momencie.
Ja właśnie wychodzę z dwutygodniowego przeziębienia z nawracającym kaszlem, katarem i bólem gardła. Wszyscy oprócz najmłodszego chorowaliśmy. Niektórzy nawet z wysoką gorączką, ale już jesteśmy na prostej, czego i Tobie życzę
Wiosną wczesną uśmiechnę się do Ciebie, żebyś mi podpowiedziała co i jak posadzić na takim jednym fragmencie przy domu, gdzie w tym roku wsadziłam większość większych bylin od Ciebie i dziewczyn. Większość ładnie się porozrastała i widać, że tak zostać nie może, bo bez składu i ładu zostały wsadzone. Sama coś narysuję i poproszę o rzut oka specjalistę
Czy żurawki to przez całą zimę będą tak ładnie wyglądały? Jeszcze raz dzięki za ten sierpniowy zakup, bo przynajmniej jest na co popatrzeć. W kolejnych latach wrzosy też powinny się ładnie prezentować, ale na razie to głównie korę widać na wrzosowisku
No, to trzymaj się ciepło i przytulnie i zdrowiej szybciutko.