Na bycie dobrą teściową najlepsza jest odległość
 , ale niektórym udaje się bez tego, czego Ci życzę.
 , ale niektórym udaje się bez tego, czego Ci życzę.Miło będzie zaglądać znów do Twego ogrodu, tu zawsze można coś ciekawego zobaczyć

ale za to nadal kwitnie SUNDAVILLA (po lewej) , a na schodach pysznią się WRZOSY w kilku kolorach.
 ale za to nadal kwitnie SUNDAVILLA (po lewej) , a na schodach pysznią się WRZOSY w kilku kolorach.  

snowflake pisze:Jejć ale zmian w życiu... podróż przepiękna... ciekawe czy mi kiedykolwiek=wiek uda się taka odbyć...najbardziej zachwyciło mnie ostanie zdjęcie bo ja kocham góry....
W ogrodzie pięknie... widzę że ktoś musiał sumiennie o wszystko dbać pod Twoją nieobecność
I jeszcze chciałam się zapytać, czy szybko rośnie tej bluszcz trójklapowy i czy przemarza... bo tak pięknie Ci dom zarasta
Zielone duszki??? Jasne - to ja od kilku dni walczę ( jak lew!) , by doprowadzić ogród do porządku, a Wy mi tu o duszkach prawicie ? No fakt , mój nowy zięć kosił trawę , a córcia podlewała doniczkowe, więc nie było aż tak źle . Natomiast całość malowniczo zarosła, przemieniając ogród w dżunglę ... Pierwsze moje działania po powrocie to była "akcja sekator"Ave pisze:Miałaś fantastyczny urlop, fotki zachwycające... ale widać, że przez ten czas dobre zielone duszki opiekowały się ogrodem, bo wygląda pięknie, jak zawsze.

Gdy za bardzo się rozrośnie trzeba wziąć sekator i... ciąć. Znosi to świetnie. Po powrocie z wakacji widoczne na zdjęciu okno było niemal zarośnięte młodymi pędami. Teraz , jak widać , jest już ok.
 Gdy za bardzo się rozrośnie trzeba wziąć sekator i... ciąć. Znosi to świetnie. Po powrocie z wakacji widoczne na zdjęciu okno było niemal zarośnięte młodymi pędami. Teraz , jak widać , jest już ok. Te na zdjęciach to Alpy Appuańskie i wybierzyska marmuru z rejonu Carrary.
 Te na zdjęciach to Alpy Appuańskie i wybierzyska marmuru z rejonu Carrary.Ja teżMiiriam pisze:Witaj Ewelinko ... tak bardzo się cieszę

)
 ) Możesz napisać jak się nią opiekujesz?
  Możesz napisać jak się nią opiekujesz?