Kolorowy ogród Geni -Cz.9
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu, bardzo ładny masz widok z tarasu
Cieszę się, że humor wrócił. Pięknie Ci wciąż kwitną róże, o kannach nie wspomnę. Ja chyba nie mam do nich ręki, coś kiepsko kwitną, zaraz po rozwinięciu się kwiaty więdną i wcale nie wyglądają pięknie. Nie wiem, może chorują??? A może przez to, że tak późno posadziłam są słabe?
Bardzo chciałabym Cię odwiedzić, ale z Witkiem to nie ma sensu (on teraz ani chwili nie wysiedzi spokojnie), a na razie nie mam z kim go zostawić. Muszę więc zadowolić się zdjęciami...

Bardzo chciałabym Cię odwiedzić, ale z Witkiem to nie ma sensu (on teraz ani chwili nie wysiedzi spokojnie), a na razie nie mam z kim go zostawić. Muszę więc zadowolić się zdjęciami...
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Aniu ,chętnie bym Cię zobaczyła ,ale zdaję sobie sprawę jak ten mały szkrab rozrabia .kubanki pisze:Geniu, bardzo ładny masz widok z tarasuCieszę się, że humor wrócił. Pięknie Ci wciąż kwitną róże, o kannach nie wspomnę. Ja chyba nie mam do nich ręki, coś kiepsko kwitną, zaraz po rozwinięciu się kwiaty więdną i wcale nie wyglądają pięknie. Nie wiem, może chorują??? A może przez to, że tak późno posadziłam są słabe?
widok z tarasów jeszcze ładny,dziś spędziłam dużo czasu w ogrodzie .
U mnie też kanny przekwitają ,ale zaraz wypuszczają nowe pąki i kwitną dalej ,
U mnie mają lepszą ziemie i więcej słońca w przyszłym roku kup duże donice i posadź je w dobrej ogrodowej ziemi najlepiej z osmokote i postaw na tarasie przed domem zobaczysz jak będą Ci kwitły ,oczywiście trzeba codziennie obierać z kwiatów tych przekwitniętych .
A liście u nich też są piękne .
Genia
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Aniu gwarantuje że będzie dobrze ,tylko lepsza ziemia troszkę nawozu i słońce
Igo mnie kanny na razie podobają się ale pewnie nie długo będę musiała też z nich zrezygnować bo miejsca coraz mniej w ogrodzie .
Dalu ja też dziś cieszyłam się słoneczkiem w ogrodzie jeszcze porobiłam zdjęć bo niedługo koniec sezonu no i zapowiadają deszcze ,które są potrzebne .
Ale oczywiście nastroju to nam nie poprawi .
Genia
Igo mnie kanny na razie podobają się ale pewnie nie długo będę musiała też z nich zrezygnować bo miejsca coraz mniej w ogrodzie .
Dalu ja też dziś cieszyłam się słoneczkiem w ogrodzie jeszcze porobiłam zdjęć bo niedługo koniec sezonu no i zapowiadają deszcze ,które są potrzebne .
Ale oczywiście nastroju to nam nie poprawi .
Genia
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: