Czy znajdę w Twoim ogrodzie coś co nie jest dopieszczone w każdym calu wpaniały ogród, wypielęgnowany, przemyślany i pełen różności serdecznie pozdrawiam
Sylweste pisze:Czy znajdę w Twoim ogrodzie coś co nie jest dopieszczone w każdym calu wpaniały ogród, wypielęgnowany, przemyślany i pełen różności serdecznie pozdrawiam
Sylwek odpowiem za Ewelinę: nie znajdziesz wszystko jest zapięte na ostatni guzik
Ewelinko chyba daleko wyjechałaś, bo nie ma Cię i nie ma Pora wracać do wielbicieli Twojego ogrodu
Gosiu to w takim razie pod nieobecność właścicielki można tych pare słów zostawić jak wróci poczyta i pewnie nas pogoni , ale już tak całkiem serio to ogród naprawdę wspaniały
Ewelino odnalazłam zdjęcia początków Twojego ogrodu. Intersują mnie one,ponieważ są tam
sosny (pewnie miałaś już mnóstwo pytań o te drzewa...)
Na działce budowlanej mam sosny właśnie takiej wielkości i takie "puszyste" -co powinnam teraz zrobić,
jak je przyciąć ,żeby nie wybujały bardzo wysoko i utrzymały taki pokrój ?
Ewelino, róże były cudowne, ale co działo się w Twoim ogrodzie przez całe wakacje. Czekamy z niecierpliwością na Ciebie i nowe zdjęcia cudownego ogrodu
Boże to po prostu majstersztyk dawno nie widziałam czegos tak pieknego KLĘKAJCIE NARODY jestem w niebie tylko jest jedno małe ale jak ja teraz mam robić w swoim ogródeczku,zeby doscignać niedoscignione buuuuuuu