Popatrzę jak mi się net naprawi, już nie mam siły na walkę z tymi firmami, na razie jadę na mobilnym i mam tylko teksty, bo wyczerpałam limit.Dobrze,ze wstawiać zdjęcia mogę, ale na czuja, bo ich nie widzę.Sylweste pisze:Igo, w takim razie skoro nowość to gdzie go dorwałaś 7 lat temu![]()
jesienię chętnie się przypomnę z daliami :0 ale to wiesz góra dwie, trzy bo ja też już z miejcem mam kłopot
zobacz u mnie, czy coś na wymianę Ci pasuje
, a dereń bardzo ładny
Ogród Igi - cz.5
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To masz talent, ja trochę podsuszyłam kilka tawułek, bo Piotr robi tynki i nie było tam podlewane.Jacek P.... pisze:Igo, pięknie zestawiłaś żurawkiPodziwiam to zdjęcie z czterema żurawkami, które już nieco podrosły i prezentują się wybornie
Ja moje zaniedbałem trochę i podsychają. Od dwóch dni je reanimuję
-
- Kontakt:
Wariacje z Yuką w roli główniej.
Zadziwiająca roślina pełna siły. W czasie zimy zmasakrowana przez psa, na wiosnę przesadzona, obcięta do zera, Pięknie kwitła , a teraz ma jeszcze pełno dzieci.

Jedna z nielicznych host , która świetnie rośnie na słońcu.

Wrzosy się wrzosują.To niestety oznacza jesień.

Zakwitła piórkówka.

Trawy przybierają barwy jesienne.

Żurawki się żurawkują.

I ostatnie liliowce.

Zadziwiająca roślina pełna siły. W czasie zimy zmasakrowana przez psa, na wiosnę przesadzona, obcięta do zera, Pięknie kwitła , a teraz ma jeszcze pełno dzieci.
Jedna z nielicznych host , która świetnie rośnie na słońcu.
Wrzosy się wrzosują.To niestety oznacza jesień.
Zakwitła piórkówka.
Trawy przybierają barwy jesienne.
Żurawki się żurawkują.
I ostatnie liliowce.
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iga ale nam tu piekności pokazujesz, co to za sosna na pierwszej focie?
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
-
- Kontakt:
Jak myślisz o tej wdali, to zwykła kosodrzewina, która urosła 3x3 metry i trzeba było postanowić co dalej.Moja nieporadna zabawa w bonzai. Od dołu obcięte gałęzie, a od 2 lat w maju ułamywane przyrosty, zobaczymy kiedy stworzy piękne pompony.marivsz pisze:Iga ale nam tu piekności pokazujesz, co to za sosna na pierwszej focie?
Od tego roku sosny zostają przy swojej wielkości, bo są obłamywane, nie mam już miejsca na takie wielkie drzewa.Drabina 3 metrowa i trochę gimnastyki- ciekawe kto to będzie kiedyś robić.
Jak mawia mój mąż sadząc wielkie drzewa - to nie nasze zmartwienie.

-
- Kontakt:
Juka nie przemarza, a tylko wygniwa.Ja swojej nie przykrywa i ma się świetnie, a mieszkam na biegunie zimna.Sucha i bezśnieżna zima to zabójstwo dla większości roślin.Sylweste pisze:Wspaniałe fotki i widoczki na nichmam też tą pasiastą yukę, ale zima zawsze marnieje i wiosną zaczyna na nowo, w tym roku ją ocieplę
te Twoje poranne zdjęcia
Masz rację, zdjęcia o poranku, lub późnym popołudniem, niestety czas dzienny spędzam w pracy.
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iga chodziło mi o tą na jednej nodze.
ogródeczek
storczyki
storczyki