Kolorowy ogród Geni- cz.8
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu ja miałem je w tamtym roku i pamiętam, że kwitły bardzo słabo, musiało dobrze przygrzać słoneczko żeby się rozwinęły i mnie zniechęciły troszkę do siebie;/
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Geniu masz już tyle kwiatów i wiem, że szukasz już teraz tylko niezwykłych i rzadkich.
Może tu coś znajdziesz dla siebie ?
www.waja.strefa.pl
Może tu coś znajdziesz dla siebie ?
www.waja.strefa.pl
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Geniu,
czasu na forum prawie nie mam, a Twój wątek pędzi jak szalony. Ledwie trochę zdjęć obejrzałam i przynajmniej się z nich dowiedziałam, że miałaś miłych gości znów. U Ciebie i canny i zawilce już na całego kwitną, moje dopiero mają nabrzmiałe pąki. Myślę, że to kwestia tego, że rośliny w tym roku były posadzone, ale być może też tego, że u mnie bardziej zacieniona działka.
Nie mogłam znaleźć Twoich żurawek, zwłaszcza chciałam zobaczyć te spod Bydgoszczy, bo nie widziałam ich na żywo. Kiedy je wklejałaś? Trochę żałuję, że przegapiłam wtedy te Wasze żurawkowe zakupy, a z drugiej strony już i tak nie wyrabiam z sadzeniem wrzosów, a co dopiero jeszcze dokupować
Geniu, może w przyszłym tygodniu przyjedziesz po wrzosy? Będą już chyba wszystkie kwitły, to łatwiej będzie wybrać. Zapraszam
czasu na forum prawie nie mam, a Twój wątek pędzi jak szalony. Ledwie trochę zdjęć obejrzałam i przynajmniej się z nich dowiedziałam, że miałaś miłych gości znów. U Ciebie i canny i zawilce już na całego kwitną, moje dopiero mają nabrzmiałe pąki. Myślę, że to kwestia tego, że rośliny w tym roku były posadzone, ale być może też tego, że u mnie bardziej zacieniona działka.
Nie mogłam znaleźć Twoich żurawek, zwłaszcza chciałam zobaczyć te spod Bydgoszczy, bo nie widziałam ich na żywo. Kiedy je wklejałaś? Trochę żałuję, że przegapiłam wtedy te Wasze żurawkowe zakupy, a z drugiej strony już i tak nie wyrabiam z sadzeniem wrzosów, a co dopiero jeszcze dokupować

Geniu, może w przyszłym tygodniu przyjedziesz po wrzosy? Będą już chyba wszystkie kwitły, to łatwiej będzie wybrać. Zapraszam

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Grażynko znam tę stronę ,ale bardzo dziękuję ,troszkę jak dla mnie za drogo zresztą w tym roku chyba już skończę kupować ,ale w przyszłym nie wykluczone że coś zamówię .
Ale ta Pani chyba tylko na alegro sprzedaje ?
Jolu nie mam za co .
A co do konkursu to już teraz nic nie zależy ode mnie . Trzeba poczekać
Izabelo spróbuję wkleić jeżówki wszystkie jakie mam .
Witak Aniu żurawki jeszcze też raz wszystkie wkleję .
A co do wrzosów to nic się nie stanie jak byśmy przyjechali na początku września .
Teraz wyjeżdżam Do Marcina w następną niedzielę będzie Tija . Chyba że uda się znaleźć czas po niedzieli.
Ale ta Pani chyba tylko na alegro sprzedaje ?
Jolu nie mam za co .
A co do konkursu to już teraz nic nie zależy ode mnie . Trzeba poczekać
Izabelo spróbuję wkleić jeżówki wszystkie jakie mam .
Witak Aniu żurawki jeszcze też raz wszystkie wkleję .
A co do wrzosów to nic się nie stanie jak byśmy przyjechali na początku września .
Teraz wyjeżdżam Do Marcina w następną niedzielę będzie Tija . Chyba że uda się znaleźć czas po niedzieli.
- Grzesik
- Od: 20 sty 2009, o 15:49
Cześć Geniu, ja już od dziś na urlopie, a piątek już niedaleko, zbliża się wielkimi krokami ;)
Mam dziś do ostrzyżenia żywopłot i trawnik do ścięcia, no i oczywiście muszę się spakować, bo jak wiesz jadę już jutro
Wczoraj u siebie w wątku wkleiłem prawie wszystkie żurawki jakie posiadam, troszkę tego nazbieraliśmy he he he
Mam dziś do ostrzyżenia żywopłot i trawnik do ścięcia, no i oczywiście muszę się spakować, bo jak wiesz jadę już jutro

Wczoraj u siebie w wątku wkleiłem prawie wszystkie żurawki jakie posiadam, troszkę tego nazbieraliśmy he he he