Wiem jak ciężko czytać tyla stron, daj sobie spokój, wpadaj na bieżąco, widziałam ,że mamy sporo tych samych roślinek, ale sośnicy i cedra zazdroszczę, uważam ,że u mnie zmarznie.Sylweste pisze:Dzięki jeszcze raz za odwiedziny, pózniej spokojnie przebrnę przez wszystkie strony Twojego wątkupytania na pewno się pojawią
kubanki pisze:Iga, wpadłam się przywitać po wakacjach.
Chciałabym wracać do takiego ogrodu jak TwójWciąż pięknie, o każdej porze roku.
A ten berberys to nie Aurea?
Jaka szkoda. Właśnie wpadłam zapytać, jak się udały żurawki z Zielonych Progów. Zaraz cofnę się pooglądać zdjęcia.iga23 pisze: minęły Cie żurawkowe zakupy, jak byś coś chciała to mam kilka podwójnych , jak przyjedziesz to się dogadamy.
Aniu, 29 sierpnia przyjedzie do mnie Tija, może udałoby się wam też przyjechać, to będzie koniec sierpnia.kubanki pisze:
Jaka szkoda. Właśnie wpadłam zapytać, jak się udały żurawki z Zielonych Progów. Zaraz cofnę się pooglądać zdjęcia.
Wróciłam z wakacji, ale mam dużo roboty, bo czekają wrzosy, a w ten weekend mamy imieniny (duża impreza), a za tydzień mojego siostrzeńca chrzciny, też u rodziców. Także goście non stop się przewijać będą, z czego się cieszę bardzo, ale czasu na wyjazdy na pewno na razie nie znajdę. Pewnie dopiero ostatnie dni sierpnia będę miała luźniejsze.