Owady mają się dobrze...

Ogólne tematy działkowe, nowości w ogrodnictwie
ODPOWIEDZ
Mała Ogrodniczka

Owady mają się dobrze...

Post »

...przynajmniej w okolicach, gdzie mieszkam. Wczoraj na oknie od strony dworu siedział sobie spokojnie komar i nie wyglądał na takiego, co umiera z zimna, lub niedożywienia. Kilka dni temu usłyszałam brzęczenie muchy w pokoju. Od kilku m-cy mam w doniczce biedronkę - wciąż żywą. Mam przeczucie, że w lecie znowu będzie pełno owadów, niekoniecznie tych, które lubię :) Czy u Was też w zimie lata tyle "drobiazgu"?
Awatar użytkownika
Slawek3
100p
100p
Od: 6 lip 2007, o 16:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Hej. Bardzo to śmieszne:) U nas w pokoju w kwiatkach żyje biedronka, którą zauważyliśmy w wigilię. W sumie też ma się nieźle...
old_I-s

Post »

Ja jak na razie żadnych owadziorów nie widziałam .U mnie w ubiegłe lato nie było komarów ,wymroziło ich na wiosnę.Znajoma która sprzedaje w sklepie mówiła ,że przez całe lato nie sprzedała żadnych środków przeciw komarom.Nawet nie wiecie jaki to luksus siedzieć wieczorkiem na świeżym powietrzu i nie martwić się ,że zaraz coś może siąść
Awatar użytkownika
Dynka
500p
500p
Od: 4 sty 2008, o 22:14

Post »

A ja muchę na ścianie domu wczoraj przydybałam........................... będzie tego dużo na wiosnę, wynajmę jaskółczą rodzinkę bardzo chętnie ma ktoś nadmiar?
Nie zawsze to co jest lżejsze jest przyjemniejsze!
Mój ogród...
Moje donice
Awatar użytkownika
ulina
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 mar 2007, o 20:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

A u mnie złotook już na mszyce polował :wink:
Pozdrawiam, Halina
ODPOWIEDZ