Bardzo prosze o pomoc

Ogólne tematy działkowe, nowości w ogrodnictwie
ODPOWIEDZ
JasniePani
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 19 lis 2011, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Bardzo prosze o pomoc

Post »

Witam serdecznie
Nie wiem czy mój problem moge opisac w tym dziale ale spróbuje. Dowiedziałam sie niedawno że w naszej okolicy maja powstac ogródki działkowe. Pobiegłam zapytac co i jak i okazało sie ze mam złożyc wniosek o przyznanie ogrodu. Wniosek mam napisac samodzielnie najlepiej gdyby był napisany na dwie strony. I teraz moja prośba czy ktoś z Was może wypisywał taki wniosek i może mi pomóc. Nie wiem co mam napisac oprócz tego że posiadam dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym i zależy mi aby przebywały na świeżym powietrzu a nie w domu przed komputerem. Z góry dziekuje za pomoc i przepraszam za litery c i e klawiatura coś szaleje.
Awatar użytkownika
nikka55
100p
100p
Od: 21 sie 2007, o 13:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Bardzo prosze o pomoc

Post »

Ja bym napisała jeszcze, że działka zapewni rodzinie możliwość aktywnego wypoczynku. Że ogrodnictwo, to pasja moja i mojego męża, którą wynieśliśmy z domów rodzinnych, bo oboje wychowaliśmy się w domach z ogrodami. Posiadanie działki od lat jest naszym marzeniem, do tej pory nie zrealizowanym ze względów finansowych. Namiętnie oglądamy programy ogrodnicze i czytamy prasę ogrodniczą. Pragniemy, aby nasze dzieci żyły bliżej natury, a nie komputera i telewizora, bo to zdrowsze dla ciała i ducha. Itp. itd.
Ja bym tak napisała i byłaby to najprawdziwsza prawda :D
Pozdrawiam - nikka
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Nikka ;:196 świetna treść uzasadnienia.
JPani możesz również napisać,że mimo,iż jeszcze nie jesteś posiadaczką owej działki to już zostałaś użytkowniczką profesjonalnego forum ogrodniczo-działkowego by w czasie trwającej jesieni i nadchodzącej zimy dokonać właściwego wyboru krzewów i bylin by poczynić wiosną zakupy .
Powodzenia :D
miki331
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lis 2012, o 18:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

JasniePani pisze:Witam serdecznie
Nie wiem czy mój problem moge opisac w tym dziale ale spróbuje. Dowiedziałam sie niedawno że w naszej okolicy maja powstac ogródki działkowe. Pobiegłam zapytac co i jak i okazało sie ze mam złożyc wniosek o przyznanie ogrodu. Wniosek mam napisac samodzielnie najlepiej gdyby był napisany na dwie strony. I teraz moja prośba czy ktoś z Was może wypisywał taki wniosek i może mi pomóc. Nie wiem co mam napisac oprócz tego że posiadam dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym i zależy mi aby przebywały na świeżym powietrzu a nie w domu przed komputerem. Z góry dziekuje za pomoc i przepraszam za litery c i e klawiatura coś szaleje.
No i jak potoczyła sie sprawa z przyznaniem działki ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pozostałe tematy działkowe i ogrodowe - Dyskusje OGÓLNE, NOWOŚCI”