Bardzo prosze o pomoc
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 19 lis 2011, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bardzo prosze o pomoc
Witam serdecznie
Nie wiem czy mój problem moge opisac w tym dziale ale spróbuje. Dowiedziałam sie niedawno że w naszej okolicy maja powstac ogródki działkowe. Pobiegłam zapytac co i jak i okazało sie ze mam złożyc wniosek o przyznanie ogrodu. Wniosek mam napisac samodzielnie najlepiej gdyby był napisany na dwie strony. I teraz moja prośba czy ktoś z Was może wypisywał taki wniosek i może mi pomóc. Nie wiem co mam napisac oprócz tego że posiadam dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym i zależy mi aby przebywały na świeżym powietrzu a nie w domu przed komputerem. Z góry dziekuje za pomoc i przepraszam za litery c i e klawiatura coś szaleje.
Nie wiem czy mój problem moge opisac w tym dziale ale spróbuje. Dowiedziałam sie niedawno że w naszej okolicy maja powstac ogródki działkowe. Pobiegłam zapytac co i jak i okazało sie ze mam złożyc wniosek o przyznanie ogrodu. Wniosek mam napisac samodzielnie najlepiej gdyby był napisany na dwie strony. I teraz moja prośba czy ktoś z Was może wypisywał taki wniosek i może mi pomóc. Nie wiem co mam napisac oprócz tego że posiadam dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym i zależy mi aby przebywały na świeżym powietrzu a nie w domu przed komputerem. Z góry dziekuje za pomoc i przepraszam za litery c i e klawiatura coś szaleje.
- nikka55
- 100p
- Od: 21 sie 2007, o 13:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Bardzo prosze o pomoc
Ja bym napisała jeszcze, że działka zapewni rodzinie możliwość aktywnego wypoczynku. Że ogrodnictwo, to pasja moja i mojego męża, którą wynieśliśmy z domów rodzinnych, bo oboje wychowaliśmy się w domach z ogrodami. Posiadanie działki od lat jest naszym marzeniem, do tej pory nie zrealizowanym ze względów finansowych. Namiętnie oglądamy programy ogrodnicze i czytamy prasę ogrodniczą. Pragniemy, aby nasze dzieci żyły bliżej natury, a nie komputera i telewizora, bo to zdrowsze dla ciała i ducha. Itp. itd.
Ja bym tak napisała i byłaby to najprawdziwsza prawda
Ja bym tak napisała i byłaby to najprawdziwsza prawda

Pozdrawiam - nikka
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Nikka
świetna treść uzasadnienia.
JPani możesz również napisać,że mimo,iż jeszcze nie jesteś posiadaczką owej działki to już zostałaś użytkowniczką profesjonalnego forum ogrodniczo-działkowego by w czasie trwającej jesieni i nadchodzącej zimy dokonać właściwego wyboru krzewów i bylin by poczynić wiosną zakupy .
Powodzenia

JPani możesz również napisać,że mimo,iż jeszcze nie jesteś posiadaczką owej działki to już zostałaś użytkowniczką profesjonalnego forum ogrodniczo-działkowego by w czasie trwającej jesieni i nadchodzącej zimy dokonać właściwego wyboru krzewów i bylin by poczynić wiosną zakupy .
Powodzenia

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lis 2012, o 18:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No i jak potoczyła sie sprawa z przyznaniem działki ?JasniePani pisze:Witam serdecznie