Witam!
Malwinko u mnie codziennie rano siąpi, wczoraj minęło i zobaczymy jak dzisiaj, bo wolałabym bez deszczu.
Lucynko słonka nie ma bo chmury przyniosły deszcz, jak długo popada zobaczymy.
Może chociaż u Ciebie ładne słońce świeci czego Ci życzę i pozdrawiam
Iwonko to wilczomlecz Grifftha

Widziałam białą breję i życzę ładnej wiosny, bo o tej porze białego mamy powyżej uszu

Wiosennego zmęczenia jeszcze dużo przed nami, bo to taka pora jak napisała Jaga mięśnie nie rozgrzane a prac dużo.
Małgosiu Ty młoda istota i też odczuwasz zmiany w ciśnieniu czy też ścieraniu się frontów to co ja mam powiedzieć

Przetrwamy, bo musimy

Ja też do tej pory nie byłam sercowa, ale może już jestem
Gosiu to u Ciebie zawsze było cieplej i wcześniej!
I ja dostałam propozycję darmowej przesyłki, ale nic nie zamawiam, bo trzy koszyki zamówione a tu inne plany miały być
Wyjątkowo zima szybko przeleciała, chociaż przedwiośnie się ciągnie...ale do czego się tu spieszyć?
Dziękuję za dobre życzenia i również życzę zdrowia i kondycji, bo tymczasowy czeka

Ucałuj berbecie
Martusiu no to mnie zmartwiłaś że widzisz pysznogłówkę, która przetrwała zimę a mojej jeszcze nie widać

Ja nie jestem w stanie opanować wszystkich roślin, a co dopiero Ty

Czasem dopiero odkrywam że czegoś nie ma przeglądając zdjęcia z minionych lat. Czekam na drwali a jak nie przyjadą to muszę kurniki wysprzątać i pewnie ze dwa dni mi to zajmie. Pozdrawiam i całuję
Popatrzcie co dzisiaj znalazłam na rozsadzie lewkonii
a słońca dzisiaj tyle widziałam
Pogodnego dnia!