Do tego rosa na końcach płatków,mistrz
Clematisowo -różany świat Aneczki -czyli czwarty sezon ogródkowania. Cz. 6
- Annes 77
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Clematisowo -różany świat Aneczki -czyli czwarty sezon ogródkowania. Cz. 6
Aniu Garden of Roses ma w sobie urok i czar,wspaniała róża
Ty ją pokazałaś tak jak wygląda w naturze
- sweetdaisy

- Od: 15 sty 2015, o 19:21
Ahahaha widzę że i ty pałasz miłością prawdziwą do tej pannicy
Ciekawa byłam Twojej reakcji na nią, ja jestem całkowicie zauroczona
A pomyśleć że ze trzy razy wkładałam i wyciągałam ja z koszyka, aż nie chcę myśleć że prawie bym jej nie kupiła
Ciekawa byłam Twojej reakcji na nią, ja jestem całkowicie zauroczona
A pomyśleć że ze trzy razy wkładałam i wyciągałam ja z koszyka, aż nie chcę myśleć że prawie bym jej nie kupiła
Piękny odcień tej róży, hipnotyzuje
masz rację - idealna

Wielu ludzi nigdy nie łączy się ze swoimi prawdziwymi talentami i nigdy nie dowiaduje się, do osiągnięcia czego tak naprawdę są zdolni./Ken Robinson
Ogródkowo
Doniczkowo
Ogródkowo
Doniczkowo
- tulipanka
- Przyjaciel Forum

- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Aneczko, kusicielko jedna - miałam już nic nie kupować
Przepiękna Ci ona
Przepiękna Ci ona
-
clem3

- Od: 8 lip 2014, o 15:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu wcale się nie dziwię, że kochasz tę powojnikową ścianę
Zawsze z przyjemnością oglądam twoje krolestwo, dzisiaj zauroczył mnie zakątek z ławeczką
Taka ostoja...
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
A ja trochę ponarzekam na Garden of Roses, chyba, że to dlatego, że to jej pierwszy sezon
U mnie siedzi na pełnym słońcu. I niestety to jej szkodzi
Bardzo szybciutko kwiaty więdną to samo mam z Guernsey. Czekam do przyszłego roku z pełną oceną
Poza tym życzę Ci żebyś kiedyś mogła posadzić masę róż i powojników koło swojego domku
Należy Ci się.
Aż szkoda, że nie możesz podziwiać je non stop
U mnie siedzi na pełnym słońcu. I niestety to jej szkodzi
Bardzo szybciutko kwiaty więdną to samo mam z Guernsey. Czekam do przyszłego roku z pełną oceną
Poza tym życzę Ci żebyś kiedyś mogła posadzić masę róż i powojników koło swojego domku
Należy Ci się.
Aż szkoda, że nie możesz podziwiać je non stop
-
DTJ_1

- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Róże , różami każda piękna. Ale najbardziej zauroczyło mnie zdjęcie całości kompozycji z czosnkami, lawendą , rózami, kulami- cudownie to wszystko wygląda. U mnie w tym roku czosnki zarośnięte chwastami, kompozycja się rozsypała, to przesadziłam, tamto i zostały trzy czosnki plus zielsko
. Za rok się poprawię, bo jak patrzę na takie widoki jak u Ciebie to wstyd mi .
Kącik z ławeczką będzie oblegany cały sezon i na pewno przeze mnie
, a plaża jedynie w okresie sezonu
.
Kącik z ławeczką będzie oblegany cały sezon i na pewno przeze mnie
- wagabunga123
- 1000p

- Od: 11 lip 2013, o 14:34
Aneczko, Garden of Roses rzeczywiście śliczna. Już dwa razy się do niej przymierzałam i dwa razy uciekła mi sprzed nosa. Widzę jednak, że to róża must have
Zdjęcia również śliczne
Zdjęcia również śliczne
Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać - Walt Disney
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
- Elwi

- Od: 1 lis 2013, o 19:38
Aniuś, dziękuję za info odnośnie kwietnika-palety
Niestety, nadal nie wymyśliłam, gdzie ewentualnie mogłaby się znaleźć
Do przemyślenia jeszcze, ale nic "na siłę".
Aniu, cudne te Twoje róże, no i ściana powojnikowa
Bardzo przytulny jest też zakątek z ławeczką - nie miałabym nic przeciwko kawce w takim otoczeniu
Skoro Twój Louise jest tylko 2 letni, to powiem Ci, że uhodowałaś niezłego smoka
Ja też sadziłam w tym samym czasie, ale mój kompletnie nie może się odnaleźć. Prawdopodobnie będę musiała go przesadzić, tylko nie wiem gdzie
Garden of Roses u mnie bardziej morelowa
Też ją uwielbiam i mam 4 krzaczki 
Do przemyślenia jeszcze, ale nic "na siłę".
Aniu, cudne te Twoje róże, no i ściana powojnikowa
Skoro Twój Louise jest tylko 2 letni, to powiem Ci, że uhodowałaś niezłego smoka
Garden of Roses u mnie bardziej morelowa
- apus

- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Wspaniała Garden of Roses
Też ją posadziłam, póki co buduje krzaczek...
Też ją posadziłam, póki co buduje krzaczek...
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
viewtopic.php?f=2&t=117468
- aneczka1979

- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Witajcie.
U mnie znów padało, z przerwami, większą część dnia.
Na działkę udało mi się zrobić krótki wypad.
Obejrzałam pierwszy kwiat Jubilee Celebration. Coś podejrzany on... Jak myślicie?

Basiu skoro czekasz na kwiaty Garden of Roses to zostawię Ci coś na zachętę
:

Elwi Louise ma póki co tylko dwa pędy, zakulkowane, a raczej poprowadzone w poziomie. Dlatego takie wrażenie. Wcale nie jest taki wielki.
"Gardenka" jest cudna! Kiedy ją sadziłaś? Dosadzę jej kolejne dwa krzaczki. Mam nawet miejsce. Tzn będą jesienią bylinowe przeprowadzki.
A nawet totalne wyprowadzki.
I rozy się zmieszczą.

Marlenko z Garden na pewno będziesz zadowolona. Na dodatek, ona praktycznie kwitnie cały sezon.
Trzeba tylko obcinać przekwitłe kwiaty. Jak dla mnie bomba!
Myślę czy by nie zaprosić jej w przyszłym sezonie na balkon. Zamiast Guernsey, która mnie za serce nie chwyta.

Dorotko DTJ myślę, że Twoje dziewczynki sa tak pomysłowe, że użytek dla plaży i poza sezonem znajdą.
Jestem pewna!
Czosnków natomiast nigdy za wiele. Choć ja to już nic nie upchnę. No chyba,że w dwie nowe rabaty.

Małgosiu -Margo u mnie garden of Roses siedzi na miejscu gdzie ma tylko chwilkę cienia. Naprawdę chwilkę. I na szczęście póki co nie widzę, by to jej szkodziło. I oby tak zostało.

Gosiu -clem kącik wyszedł fajnie. Niech no tylko rozy się rozrosną...

Wiolu ja tez miałam już nic nie kupować.
A co sobie będziemy żałować?! 

Mondfa cieszę się, że i Tobie się ona podoba. A co powiesz na First Lady?

Zuz ja to w sumie sama nie wiem, do dziś dzień dlaczego kupiłam Garden of Roses. I jakże się cieszę, że jednak jakimś cudem wylądowała w moim ogródku.
Kupiłam ją bo kupiłam, bez większego przekonaniu a tu taki diamencik z niej wyrósł.
Dla Ciebie Kochana jednak znów Pashmina. Będę Cię nią dręczyć tak długo aż w końcu ją kupisz albo tak Ci obrzydnie, że nie będziesz musiała stale bić się z myślami.

Aniu cieszę się, ze i Ty jesteś miłośniczką Garden of Roses. To przecudna róża. Majstersztyk!
Tymczasem Grahamka..?

Eluniu gadasz jak ja, gdy zaczynało mnie brać na rozy a wszyscy nimi tak szczuli naokoło. No to sobie nasadziłam swoich. Niestety to i tak mało, bo stale chce się mieć jakąś nową ślicznotkę.

No to jeszcze zdjęcie "Błękitniucha" i zmykam spać, bo ostatnio stale niedospana chodzę.

U mnie znów padało, z przerwami, większą część dnia.
Na działkę udało mi się zrobić krótki wypad.
Obejrzałam pierwszy kwiat Jubilee Celebration. Coś podejrzany on... Jak myślicie?

Basiu skoro czekasz na kwiaty Garden of Roses to zostawię Ci coś na zachętę

Elwi Louise ma póki co tylko dwa pędy, zakulkowane, a raczej poprowadzone w poziomie. Dlatego takie wrażenie. Wcale nie jest taki wielki.
"Gardenka" jest cudna! Kiedy ją sadziłaś? Dosadzę jej kolejne dwa krzaczki. Mam nawet miejsce. Tzn będą jesienią bylinowe przeprowadzki.

Marlenko z Garden na pewno będziesz zadowolona. Na dodatek, ona praktycznie kwitnie cały sezon.

Dorotko DTJ myślę, że Twoje dziewczynki sa tak pomysłowe, że użytek dla plaży i poza sezonem znajdą.
Czosnków natomiast nigdy za wiele. Choć ja to już nic nie upchnę. No chyba,że w dwie nowe rabaty.

Małgosiu -Margo u mnie garden of Roses siedzi na miejscu gdzie ma tylko chwilkę cienia. Naprawdę chwilkę. I na szczęście póki co nie widzę, by to jej szkodziło. I oby tak zostało.

Gosiu -clem kącik wyszedł fajnie. Niech no tylko rozy się rozrosną...

Wiolu ja tez miałam już nic nie kupować.
A co sobie będziemy żałować?! 

Mondfa cieszę się, że i Tobie się ona podoba. A co powiesz na First Lady?

Zuz ja to w sumie sama nie wiem, do dziś dzień dlaczego kupiłam Garden of Roses. I jakże się cieszę, że jednak jakimś cudem wylądowała w moim ogródku.
Kupiłam ją bo kupiłam, bez większego przekonaniu a tu taki diamencik z niej wyrósł.Dla Ciebie Kochana jednak znów Pashmina. Będę Cię nią dręczyć tak długo aż w końcu ją kupisz albo tak Ci obrzydnie, że nie będziesz musiała stale bić się z myślami.

Aniu cieszę się, ze i Ty jesteś miłośniczką Garden of Roses. To przecudna róża. Majstersztyk!
Tymczasem Grahamka..?

Eluniu gadasz jak ja, gdy zaczynało mnie brać na rozy a wszyscy nimi tak szczuli naokoło. No to sobie nasadziłam swoich. Niestety to i tak mało, bo stale chce się mieć jakąś nową ślicznotkę.

No to jeszcze zdjęcie "Błękitniucha" i zmykam spać, bo ostatnio stale niedospana chodzę.

- nifredil

- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Aneczka, nadrobiłam zaległości..
U mnie nie padało od kilku dni (a ostatni deszcz trwał jakieś 5 minut) mam taką suszę że nic tylko się popłakać
Róże niby kwitną, ale mam wrażenie, ze to tak z rozpędu
Niesamowicie podoba mi się ta rabata ze stojącymi kulami
Genialny pomysł, i nawet zauważyłam trochę wolnych miejsc gdzie można wcisnąć jakieś cebulki
Ta twoja Jubilee to jakaś taka żółta
Masz może jakieś inne zdjęcie? A może jakieś przekłamanie kolorów
Garden of Roses przepiękna. Miałam ją w koszyku, a teraz żałuję, ze wyrzuciłam
A jak się trzyma twój Innocent?Widzę, że kwitnie w najlepsze i trzyma fason. Wiesz, że pałam do niego miłością i nadal nie posiadam... Póki co wkurzona ponownym padnięciem mojego Vyvyen zamówiłam wczoraj nową sadzonkę.. A co, albo przetrwa albo ja się wypisuję z tego chuchania na powojniki 
U mnie nie padało od kilku dni (a ostatni deszcz trwał jakieś 5 minut) mam taką suszę że nic tylko się popłakać
Niesamowicie podoba mi się ta rabata ze stojącymi kulami
Ta twoja Jubilee to jakaś taka żółta
Garden of Roses przepiękna. Miałam ją w koszyku, a teraz żałuję, ze wyrzuciłam
- aneczka1979

- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Sabinko tak, Innocent kwitnie ale tylko tymi dwoma kwiatami. Wcześniej miał jednego, teraz te i szykuje jeszcze kilka mini pączków. No jak na trzeci rok, to szału nie ma absolutnie.
Domniemana Jubilee ma na zdjęciu dokładnie taki kolor jak na zdjęciu. Dlatego też jest mi podejrzana. A może po prostjt pierwszy kwiat taki dziwaczny? Różom przecież się trafia taki dziwaczny start.
Te wolne miejsca które widzisz na przyszłe cebule są już zajęte przez cebule właśnie.
Wolnych miejsc brak ale już poczyniłam plany roszad i eksmisji na rabatach na jesienny czas. 
Domniemana Jubilee ma na zdjęciu dokładnie taki kolor jak na zdjęciu. Dlatego też jest mi podejrzana. A może po prostjt pierwszy kwiat taki dziwaczny? Różom przecież się trafia taki dziwaczny start.
Te wolne miejsca które widzisz na przyszłe cebule są już zajęte przez cebule właśnie.
-
clem3

- Od: 8 lip 2014, o 15:28
Aneczko nawet jeśli Jubilee nie będzie Jubilee
to i tak cudna ci ona
Ja kupując róże zafascynowana byłam kolorem bordo, a teraz widzę u was te jasne śliczności i też by chciała dusza do raju
Niestety wolne miejscówki po wiosennych przeprowadzkach znowu zapełnione, a do stworzenia nowych przydałaby się pomoc 
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
-
Filemon24
- 1000p

- Od: 1 sie 2014, o 14:59
Aniu ja bym chciała mieć elegancki ogród ale wątpię, że taki stworze
na razie do elegancji on nie podobny
piękne kwiatuchy jak zwykle
piękne kwiatuchy jak zwykle