Clematisowo -różany świat Aneczki -czyli czwarty sezon ogródkowania. Cz. 6

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Clematisowo -różany świat Aneczki -czyli czwarty sezon ogródkowania. Cz. 6

Post »

Aniu Garden of Roses ma w sobie urok i czar,wspaniała róża ;:333 Ty ją pokazałaś tak jak wygląda w naturze ;:215
Do tego rosa na końcach płatków,mistrz ;:215
Awatar użytkownika
sweetdaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2015, o 19:21

Post »

Ahahaha widzę że i ty pałasz miłością prawdziwą do tej pannicy ;:167
Ciekawa byłam Twojej reakcji na nią, ja jestem całkowicie zauroczona ;:167
A pomyśleć że ze trzy razy wkładałam i wyciągałam ja z koszyka, aż nie chcę myśleć że prawie bym jej nie kupiła ;:202
Pozdrawiam, Zuza
----------------------------
Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemi I, II, III
Awatar użytkownika
Mondfa
500p
500p
Od: 21 mar 2016, o 09:16
Kontakt:

Post »

Piękny odcień tej róży, hipnotyzuje :) masz rację - idealna ;:138 ;:138 ;:138
Wielu ludzi nigdy nie łączy się ze swoimi prawdziwymi talentami i nigdy nie dowiaduje się, do osiągnięcia czego tak naprawdę są zdolni./Ken Robinson
Ogródkowo
Doniczkowo
Awatar użytkownika
tulipanka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 20 kwie 2007, o 12:37

Post »

Aneczko, kusicielko jedna - miałam już nic nie kupować :lol:
Przepiękna Ci ona ;:167
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu wcale się nie dziwię, że kochasz tę powojnikową ścianę ;:224 Zawsze z przyjemnością oglądam twoje krolestwo, dzisiaj zauroczył mnie zakątek z ławeczką ;:215 Taka ostoja...
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

A ja trochę ponarzekam na Garden of Roses, chyba, że to dlatego, że to jej pierwszy sezon
U mnie siedzi na pełnym słońcu. I niestety to jej szkodzi
Bardzo szybciutko kwiaty więdną to samo mam z Guernsey. Czekam do przyszłego roku z pełną oceną
Poza tym życzę Ci żebyś kiedyś mogła posadzić masę róż i powojników koło swojego domku
Należy Ci się.
Aż szkoda, że nie możesz podziwiać je non stop
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Róże , różami każda piękna. Ale najbardziej zauroczyło mnie zdjęcie całości kompozycji z czosnkami, lawendą , rózami, kulami- cudownie to wszystko wygląda. U mnie w tym roku czosnki zarośnięte chwastami, kompozycja się rozsypała, to przesadziłam, tamto i zostały trzy czosnki plus zielsko :;230 . Za rok się poprawię, bo jak patrzę na takie widoki jak u Ciebie to wstyd mi . :oops:
Kącik z ławeczką będzie oblegany cały sezon i na pewno przeze mnie ;:167 , a plaża jedynie w okresie sezonu ;:306.
Awatar użytkownika
wagabunga123
1000p
1000p
Od: 11 lip 2013, o 14:34

Post »

Aneczko, Garden of Roses rzeczywiście śliczna. Już dwa razy się do niej przymierzałam i dwa razy uciekła mi sprzed nosa. Widzę jednak, że to róża must have :D
Zdjęcia również śliczne ;:108
Jeśli pot­ra­fisz o czymś marzyć, to pot­ra­fisz także te­go dokonać - Walt Disney
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Elwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2013, o 19:38

Post »

Aniuś, dziękuję za info odnośnie kwietnika-palety ;:196 Niestety, nadal nie wymyśliłam, gdzie ewentualnie mogłaby się znaleźć ;:185
Do przemyślenia jeszcze, ale nic "na siłę".
Aniu, cudne te Twoje róże, no i ściana powojnikowa ;:167 Bardzo przytulny jest też zakątek z ławeczką - nie miałabym nic przeciwko kawce w takim otoczeniu :wink:
Skoro Twój Louise jest tylko 2 letni, to powiem Ci, że uhodowałaś niezłego smoka ;:oj Ja też sadziłam w tym samym czasie, ale mój kompletnie nie może się odnaleźć. Prawdopodobnie będę musiała go przesadzić, tylko nie wiem gdzie ;:223
Garden of Roses u mnie bardziej morelowa ;:224 Też ją uwielbiam i mam 4 krzaczki :heja
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Wspaniała Garden of Roses ;:167 ;:167 ;:167
Też ją posadziłam, póki co buduje krzaczek...
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Witajcie.
U mnie znów padało, z przerwami, większą część dnia.
Na działkę udało mi się zrobić krótki wypad.
Obejrzałam pierwszy kwiat Jubilee Celebration. Coś podejrzany on... Jak myślicie?

Obrazek

Basiu skoro czekasz na kwiaty Garden of Roses to zostawię Ci coś na zachętę ;:183 :

Obrazek

Elwi Louise ma póki co tylko dwa pędy, zakulkowane, a raczej poprowadzone w poziomie. Dlatego takie wrażenie. Wcale nie jest taki wielki.
"Gardenka" jest cudna! Kiedy ją sadziłaś? Dosadzę jej kolejne dwa krzaczki. Mam nawet miejsce. Tzn będą jesienią bylinowe przeprowadzki. :wink: A nawet totalne wyprowadzki. :wink: I rozy się zmieszczą. :wink:

Obrazek

Marlenko z Garden na pewno będziesz zadowolona. Na dodatek, ona praktycznie kwitnie cały sezon. ;:152 Trzeba tylko obcinać przekwitłe kwiaty. Jak dla mnie bomba! ;:215 Myślę czy by nie zaprosić jej w przyszłym sezonie na balkon. Zamiast Guernsey, która mnie za serce nie chwyta.

Obrazek

Dorotko DTJ myślę, że Twoje dziewczynki sa tak pomysłowe, że użytek dla plaży i poza sezonem znajdą. ;:215 Jestem pewna!
Czosnków natomiast nigdy za wiele. Choć ja to już nic nie upchnę. No chyba,że w dwie nowe rabaty. ;:131

Obrazek

Małgosiu -Margo u mnie garden of Roses siedzi na miejscu gdzie ma tylko chwilkę cienia. Naprawdę chwilkę. I na szczęście póki co nie widzę, by to jej szkodziło. I oby tak zostało. ;:131

Obrazek

Gosiu -clem kącik wyszedł fajnie. Niech no tylko rozy się rozrosną... ;:65

Obrazek

Wiolu ja tez miałam już nic nie kupować. Obrazek A co sobie będziemy żałować?! Obrazek

Obrazek

Mondfa cieszę się, że i Tobie się ona podoba. A co powiesz na First Lady?

Obrazek

Zuz ja to w sumie sama nie wiem, do dziś dzień dlaczego kupiłam Garden of Roses. I jakże się cieszę, że jednak jakimś cudem wylądowała w moim ogródku. Obrazek Kupiłam ją bo kupiłam, bez większego przekonaniu a tu taki diamencik z niej wyrósł.
Dla Ciebie Kochana jednak znów Pashmina. Będę Cię nią dręczyć tak długo aż w końcu ją kupisz albo tak Ci obrzydnie, że nie będziesz musiała stale bić się z myślami. ;:183

Obrazek

Aniu cieszę się, ze i Ty jesteś miłośniczką Garden of Roses. To przecudna róża. Majstersztyk!
Tymczasem Grahamka..? Obrazek

Obrazek

Eluniu gadasz jak ja, gdy zaczynało mnie brać na rozy a wszyscy nimi tak szczuli naokoło. No to sobie nasadziłam swoich. Niestety to i tak mało, bo stale chce się mieć jakąś nową ślicznotkę. Obrazek

Obrazek

No to jeszcze zdjęcie "Błękitniucha" i zmykam spać, bo ostatnio stale niedospana chodzę.

Obrazek
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Aneczka, nadrobiłam zaległości..
U mnie nie padało od kilku dni (a ostatni deszcz trwał jakieś 5 minut) mam taką suszę że nic tylko się popłakać ;:223 Róże niby kwitną, ale mam wrażenie, ze to tak z rozpędu :roll:
Niesamowicie podoba mi się ta rabata ze stojącymi kulami ;:oj Genialny pomysł, i nawet zauważyłam trochę wolnych miejsc gdzie można wcisnąć jakieś cebulki ;:183
Ta twoja Jubilee to jakaś taka żółta ;:218 Masz może jakieś inne zdjęcie? A może jakieś przekłamanie kolorów ;:218
Garden of Roses przepiękna. Miałam ją w koszyku, a teraz żałuję, ze wyrzuciłam ;:124 A jak się trzyma twój Innocent?Widzę, że kwitnie w najlepsze i trzyma fason. Wiesz, że pałam do niego miłością i nadal nie posiadam... Póki co wkurzona ponownym padnięciem mojego Vyvyen zamówiłam wczoraj nową sadzonkę.. A co, albo przetrwa albo ja się wypisuję z tego chuchania na powojniki ;:306
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Sabinko tak, Innocent kwitnie ale tylko tymi dwoma kwiatami. Wcześniej miał jednego, teraz te i szykuje jeszcze kilka mini pączków. No jak na trzeci rok, to szału nie ma absolutnie. ;:222
Domniemana Jubilee ma na zdjęciu dokładnie taki kolor jak na zdjęciu. Dlatego też jest mi podejrzana. A może po prostjt pierwszy kwiat taki dziwaczny? Różom przecież się trafia taki dziwaczny start.
Te wolne miejsca które widzisz na przyszłe cebule są już zajęte przez cebule właśnie. ;:215 Wolnych miejsc brak ale już poczyniłam plany roszad i eksmisji na rabatach na jesienny czas. ;:224
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28

Post »

Aneczko nawet jeśli Jubilee nie będzie Jubilee :wink: to i tak cudna ci ona ;:108 Ja kupując róże zafascynowana byłam kolorem bordo, a teraz widzę u was te jasne śliczności i też by chciała dusza do raju ;:224 Niestety wolne miejscówki po wiosennych przeprowadzkach znowu zapełnione, a do stworzenia nowych przydałaby się pomoc :(
Filemon24
1000p
1000p
Od: 1 sie 2014, o 14:59

Post »

Aniu ja bym chciała mieć elegancki ogród ale wątpię, że taki stworze ;:218 na razie do elegancji on nie podobny ;:306
piękne kwiatuchy jak zwykle ;:180
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”