Ja mam firletkę bardzo wysoką ,halcedońską chyba,ma powyżej metra.Pozdrawiam i wpadnę jeszcze zobaczyć czym się jeszcze pochwalisz,bo jak pisałam masz wiele do pokazania.
W moim ogrodzie - reniazt cz.1
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Reniu byłam tu już nie raz.Tak masz pięknie,że nie wiadomo czasami co pisać z wrażenia.Ogród podoba mi się jako całość,ładne kamieniste dróżki,schody,przy nich drzewko w ulubionym moim kolorze pomarańczowym.Ciekawie zrobione oczko.Lilak przecudny,perukowiec kwitł Ci obficie.Wszystko ślicznie kwitnie,masz się czym pochwalić.

Ja mam firletkę bardzo wysoką ,halcedońską chyba,ma powyżej metra.Pozdrawiam i wpadnę jeszcze zobaczyć czym się jeszcze pochwalisz,bo jak pisałam masz wiele do pokazania.
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Reniu - ja ten uczep dostałam od sąsiadki i tak jak go wkopałam, tak sobie rosnie, nic z nim nie robię, ani szczególnie nie chodzę koło niego, taki po prostu jest. Podzieliłam go na kilka części i w tym roku wszystkie są tak samo dorodne. Nie mam pojęcia czemu tak jest ale się cieszę, że go mam. Wracając do Twojego ogródka to jeszcze uwagę moją zwróciła taka biało-rózowa mini pelargonia. Śliczna jest. Pozdrawiam pa :P Jeśli chcesz to chetnie sie podzielę uczepem
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Widzisz Reniu a a bym dała sobie głowę uciąć ,że to ta sama róża byle są ładne a zresztą która róża nie jest ładnareniazt pisze:Bogusia to jednak Zosia mnie wyprowadziła z błędu, a byłam przekonana, że mamy takie same.bogusia177 pisze:No jasne ,że tak Renatko co u Ciebie to i u mniereniazt pisze:Bogusia a czy ty też masz może tę różyczkę pienną od naszej kochanej Zosi?
Ale obydwie są śliczne - prawda?
- reniazt

- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A napisz mi co ty robisz z nim na zimę. Ten uczep u ciebie jest cudowny. On rośnie u ciebie bezpośrednio w ogrodzie? Bo mój rośnie w donicy razem właśnie z tą miniaturową pelargonią i innymi kwiatkami.giga45 pisze:Reniu - ja ten uczep dostałam od sąsiadki i tak jak go wkopałam, tak sobie rosnie, nic z nim nie robię, ani szczególnie nie chodzę koło niego, taki po prostu jest. Podzieliłam go na kilka części i w tym roku wszystkie są tak samo dorodne. Nie mam pojęcia czemu tak jest ale się cieszę, że go mam. Wracając do Twojego ogródka to jeszcze uwagę moją zwróciła taka biało-rózowa mini pelargonia. Śliczna jest. Pozdrawiam pa :P Jeśli chcesz to chetnie się podzielę uczepem
a tu ta pelargonia jeszcze raz dla ciebie, bo chyba o nią ci chodziło - prawda?

- giga45

Witaj ;:12 Reniu kochana. Już wszystko wiem. Uczep u mnie to nie uczep- tylko nachyłek okółkowy (fakt podobne są) i jest on roślina wieloletnią i rozsadza sie z korzenia. Jęsli chcesz to z przyjemnością sie nim z Toba podziele. Napisz tylko czy chcesz, bo robie zapisy komu co. Pozdrawiam serdecznie. papa
- reniazt

- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Giguś kochanie - ty masz chyba na imię Gosia, albo inaczej - Małgosia. No pewno, bardzo bym chciała jeżeli możesz, to bardzo bardzo chcę ten śliczny kwiatuszek.
A zapytam ciebie, czy ty masz może u siebie wiciokrzew? Bo ja z kolei mam sadzonki i gdybyś chciała to też ci prześlę. Myślę że znasz to pnącze - a ja zamieszczę fotkę żebyś się zorientowała jakie ma kwiatki.

A zapytam ciebie, czy ty masz może u siebie wiciokrzew? Bo ja z kolei mam sadzonki i gdybyś chciała to też ci prześlę. Myślę że znasz to pnącze - a ja zamieszczę fotkę żebyś się zorientowała jakie ma kwiatki.

- giga45

Oj Reniu mimo późnej pory musiałam jeszcze do Ciebie zajrzec. Tak jestem Gosia ale pisz jak Ci wygodniej mi to bez różnicy. Już Cię zapisuję a co do wiciokrzewu to mam ale stary brzydki i nie taki pełny jak twój. wyrzucała go sąsiadka, więc zabrałam, zakwitł ale słabo muszę go jakoś podreperować. Ale bardzo oczywiście chcę sadzonke wdzięczna jestem .Dobranoc Reniu :P
- markussch01

- Od: 7 lis 2007, o 22:40