W moim ogrodzie - reniazt cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Reniu byłam tu już nie raz.Tak masz pięknie,że nie wiadomo czasami co pisać z wrażenia.Ogród podoba mi się jako całość,ładne kamieniste dróżki,schody,przy nich drzewko w ulubionym moim kolorze pomarańczowym.Ciekawie zrobione oczko.Lilak przecudny,perukowiec kwitł Ci obficie.Wszystko ślicznie kwitnie,masz się czym pochwalić. ;:215 ;:215
Ja mam firletkę bardzo wysoką ,halcedońską chyba,ma powyżej metra.Pozdrawiam i wpadnę jeszcze zobaczyć czym się jeszcze pochwalisz,bo jak pisałam masz wiele do pokazania.
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
bożena170365
500p
500p
Od: 17 lut 2008, o 22:48

Post »

O raju jakie piękne roślinki w Twoim ogródku,widać ,że pilna z Ciebie ogrodniczka.... :D
Pozdrawiam, Bożena
Zapraszam do mojego ogrodu
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=12693
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Witaj Reniu ale z Ciebie skromnisia, masz tak piękny ogród a jaka różnorodność roślin. Oczko z wodospadem i pięknymi kamieniami (które bardzo lubię) wygląda wspaniale. Cały ogród jest po prostu cudowny. Za odwiedziny i ciepłe słowa pięknie dziękuję. Pozdrawiam serdecznie Irena.
Awatar użytkownika
reniazt
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Irenko ty chyba wiesz jak to jest - u siebie ciągle widzi się coś do zrobienia, do zmiany. Natomiast jak spojrzę na taki ogród jak twój - to wydaje mi sie - nie jestem pewna, że to po prostu wzór do naśladowania
Pozdrawiam, Renia
W moim ogrodzie cz.1, cz.2, cz.3
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Reniu - ja ten uczep dostałam od sąsiadki i tak jak go wkopałam, tak sobie rosnie, nic z nim nie robię, ani szczególnie nie chodzę koło niego, taki po prostu jest. Podzieliłam go na kilka części i w tym roku wszystkie są tak samo dorodne. Nie mam pojęcia czemu tak jest ale się cieszę, że go mam. Wracając do Twojego ogródka to jeszcze uwagę moją zwróciła taka biało-rózowa mini pelargonia. Śliczna jest. Pozdrawiam pa :P Jeśli chcesz to chetnie sie podzielę uczepem
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38

Post »

reniazt pisze:
bogusia177 pisze:
reniazt pisze:Bogusia a czy ty też masz może tę różyczkę pienną od naszej kochanej Zosi?
No jasne ,że tak Renatko co u Ciebie to i u mnie ;:109
Bogusia to jednak Zosia mnie wyprowadziła z błędu, a byłam przekonana, że mamy takie same.
Ale obydwie są śliczne - prawda?
Widzisz Reniu a a bym dała sobie głowę uciąć ,że to ta sama róża byle są ładne a zresztą która róża nie jest ładna :heja
grigori24
---
Od: 18 paź 2007, o 17:13

Post »

Reniu pozwolisz że trochę sobie pospaceruje w twoim ogrodzie ponieważ dawno mnie tu nie było. :D :D :D :D :D
Awatar użytkownika
reniazt
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

giga45 pisze:Reniu - ja ten uczep dostałam od sąsiadki i tak jak go wkopałam, tak sobie rosnie, nic z nim nie robię, ani szczególnie nie chodzę koło niego, taki po prostu jest. Podzieliłam go na kilka części i w tym roku wszystkie są tak samo dorodne. Nie mam pojęcia czemu tak jest ale się cieszę, że go mam. Wracając do Twojego ogródka to jeszcze uwagę moją zwróciła taka biało-rózowa mini pelargonia. Śliczna jest. Pozdrawiam pa :P Jeśli chcesz to chetnie się podzielę uczepem
A napisz mi co ty robisz z nim na zimę. Ten uczep u ciebie jest cudowny. On rośnie u ciebie bezpośrednio w ogrodzie? Bo mój rośnie w donicy razem właśnie z tą miniaturową pelargonią i innymi kwiatkami.
Obrazek

a tu ta pelargonia jeszcze raz dla ciebie, bo chyba o nią ci chodziło - prawda?
Obrazek
Pozdrawiam, Renia
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
reniazt
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bogusia a co do tej róży to "mylnęłyśmy" się obydwie. Ale na fotkach takie identyczne przecież.
Pozdrawiam, Renia
Awatar użytkownika
reniazt
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grzesiu zapraszam jak często tylko chcesz i możesz. Ale u mnie niewiele się zmieniło. Trochę czasu brak. Ale trawnik mam już za sobą.
A poza tym straciłam w tym roku trawę pampasową, a u ciebie taka cudna. Przepadła po zimie i różowa i biała.
Pozdrawiam, Renia
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj ;:12 Reniu kochana. Już wszystko wiem. Uczep u mnie to nie uczep- tylko nachyłek okółkowy (fakt podobne są) i jest on roślina wieloletnią i rozsadza sie z korzenia. Jęsli chcesz to z przyjemnością sie nim z Toba podziele. Napisz tylko czy chcesz, bo robie zapisy komu co. Pozdrawiam serdecznie. papa
Moje Gigulinki
Awatar użytkownika
reniazt
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Giguś kochanie - ty masz chyba na imię Gosia, albo inaczej - Małgosia. No pewno, bardzo bym chciała jeżeli możesz, to bardzo bardzo chcę ten śliczny kwiatuszek.
A zapytam ciebie, czy ty masz może u siebie wiciokrzew? Bo ja z kolei mam sadzonki i gdybyś chciała to też ci prześlę. Myślę że znasz to pnącze - a ja zamieszczę fotkę żebyś się zorientowała jakie ma kwiatki.

Obrazek
Obrazek Obrazek
Pozdrawiam, Renia
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj Reniu mimo późnej pory musiałam jeszcze do Ciebie zajrzec. Tak jestem Gosia ale pisz jak Ci wygodniej mi to bez różnicy. Już Cię zapisuję a co do wiciokrzewu to mam ale stary brzydki i nie taki pełny jak twój. wyrzucała go sąsiadka, więc zabrałam, zakwitł ale słabo muszę go jakoś podreperować. Ale bardzo oczywiście chcę sadzonke wdzięczna jestem .Dobranoc Reniu :P
Moje Gigulinki
Awatar użytkownika
reniazt
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gosiu no to super żeśmy się dogadały. Z chęcią wyśle ci wiciokrzewa. Będziesz zadowolona. Ja swojego bardzo lubię, bo ładnie kwitnie a na dodatek wieczorem jak podlewam ogród to jeszcze pachnie. Na pw przyślij mi swój adres do wysyłki.
Pozdrawiam, Renia
Awatar użytkownika
markussch01
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lis 2007, o 22:40

Post »

Renka !

Wciokrzew prezentuje sie wspaniale-pieknie kolorowany :D

Szkoda trawy pampasowej :(

Pozdrawiam Markus