Ja mam firletkę bardzo wysoką ,halcedońską chyba,ma powyżej metra.Pozdrawiam i wpadnę jeszcze zobaczyć czym się jeszcze pochwalisz,bo jak pisałam masz wiele do pokazania.
Widzisz Reniu a a bym dała sobie głowę uciąć ,że to ta sama róża byle są ładne a zresztą która róża nie jest ładnareniazt pisze:Bogusia to jednak Zosia mnie wyprowadziła z błędu, a byłam przekonana, że mamy takie same.bogusia177 pisze:No jasne ,że tak Renatko co u Ciebie to i u mniereniazt pisze:Bogusia a czy ty też masz może tę różyczkę pienną od naszej kochanej Zosi?
Ale obydwie są śliczne - prawda?
A napisz mi co ty robisz z nim na zimę. Ten uczep u ciebie jest cudowny. On rośnie u ciebie bezpośrednio w ogrodzie? Bo mój rośnie w donicy razem właśnie z tą miniaturową pelargonią i innymi kwiatkami.giga45 pisze:Reniu - ja ten uczep dostałam od sąsiadki i tak jak go wkopałam, tak sobie rosnie, nic z nim nie robię, ani szczególnie nie chodzę koło niego, taki po prostu jest. Podzieliłam go na kilka części i w tym roku wszystkie są tak samo dorodne. Nie mam pojęcia czemu tak jest ale się cieszę, że go mam. Wracając do Twojego ogródka to jeszcze uwagę moją zwróciła taka biało-rózowa mini pelargonia. Śliczna jest. Pozdrawiam pa :P Jeśli chcesz to chetnie się podzielę uczepem