Amarilis zakwitł mi tylko raz !-wszej wiosny gdy kupiłam w biedronce

Może popełniłam błąd,bo dałam mu odpocząc latem a póżną jesienia wniosłam do chłodnego pomieszczenia i zaczęłam podlewać

Konsultacja z psychologiem by się przydała. Obca osoba widzi czasem więcej, potrafi wesprzeć w sytuacji takiego zmartwienia jak u męża. Może nawet pójdź najpierw sama, Tobie też przydałaby się rozmowa. Wzięłaś na siebie bardzo dużo.
 Konsultacja z psychologiem by się przydała. Obca osoba widzi czasem więcej, potrafi wesprzeć w sytuacji takiego zmartwienia jak u męża. Może nawet pójdź najpierw sama, Tobie też przydałaby się rozmowa. Wzięłaś na siebie bardzo dużo.

.
 . 

.Wcześniej bardzo zżyłam się z taka rówieśnica moja, ale niestety zawiodłam sie strasznie.Okazała się fałszywą plotkarą, wszystko z czego się jej zwierzyłam rozgadała po całej wsi.
 .Wcześniej bardzo zżyłam się z taka rówieśnica moja, ale niestety zawiodłam sie strasznie.Okazała się fałszywą plotkarą, wszystko z czego się jej zwierzyłam rozgadała po całej wsi.Też tak myslę od kiedy założyłam ten wątekMyślę, że forum też jest dla Ciebie odskocznią i czymś w rodzaju grupy wsparcia. Wszyscy trzymamy za Was kciuki i Wam kibicujemy!

Zawsze pogodna, optymistycznie nastawiona-bo ktoś musi wszystko ogarnąć. Wierzę, że los szczęśliwie się potoczy
 Zawsze pogodna, optymistycznie nastawiona-bo ktoś musi wszystko ogarnąć. Wierzę, że los szczęśliwie się potoczy 

Dążę do tego,aby mieć taką kępę pierwiosnków
 Dążę do tego,aby mieć taką kępę pierwiosnków 

silna z Ciebie kobita , masz super chatkę. Dużo włożonej pracy i jest efekt . Ogród pięknieje , wnuki szczęśliwe. Powodzenia i aby tak dalej . na pewno będę zaglądała do Ciebie
  silna z Ciebie kobita , masz super chatkę. Dużo włożonej pracy i jest efekt . Ogród pięknieje , wnuki szczęśliwe. Powodzenia i aby tak dalej . na pewno będę zaglądała do Ciebie  

-piszesz, że jesteś "zwierzęciem stadnym" i że trudno Ci było odnaleźć się w nowych warunkach - doskonale Cię rozumiem, ja też przeprowadziłam się z gwarnego bloku w środku osiedla na pustkowie pod lasem i gdyby nie ogród, chyba nie zdołałbym się przyzwyczaić do tego, że całe dnie jestem sama. Najbardziej bałam się zim, ale jakoś wszystko się ułożyło i już jest dobrze, a jeżeli czasem zatęskni mi się, po prostu wsiadam w samochód czy autobus i jadę "do ludzi"
 -piszesz, że jesteś "zwierzęciem stadnym" i że trudno Ci było odnaleźć się w nowych warunkach - doskonale Cię rozumiem, ja też przeprowadziłam się z gwarnego bloku w środku osiedla na pustkowie pod lasem i gdyby nie ogród, chyba nie zdołałbym się przyzwyczaić do tego, że całe dnie jestem sama. Najbardziej bałam się zim, ale jakoś wszystko się ułożyło i już jest dobrze, a jeżeli czasem zatęskni mi się, po prostu wsiadam w samochód czy autobus i jadę "do ludzi" 

Witajcie
 Witajcie   Jakże mi miło powitać sangwinaria iBiankę i Mariolkę i Edytkę  i Sonię
  Jakże mi miło powitać sangwinaria iBiankę i Mariolkę i Edytkę  i Sonię Czasem wydaje mi się że tam pracują jakieś  trolle Wreszcie zawarłam nową umowe i póki co, mam    niezły zasięg.
 Czasem wydaje mi się że tam pracują jakieś  trolle Wreszcie zawarłam nową umowe i póki co, mam    niezły zasięg. nieco, tak wiem "nie jestem sama' i zdaję sobie sprawę z tego że inni przezywają większe tragedie
  nieco, tak wiem "nie jestem sama' i zdaję sobie sprawę z tego że inni przezywają większe tragedie  
  dziękuję.  Nie mam ławeczki pod drzewem,ale mam hamak między lipą i dębem, i na werandzie pełno stołów, zdobycznych
  dziękuję.  Nie mam ławeczki pod drzewem,ale mam hamak między lipą i dębem, i na werandzie pełno stołów, zdobycznych  
    .Wścieklizna czasem mnie tez dotyka.
 .Wścieklizna czasem mnie tez dotyka. 
  .
 . 

silna z Ciebie kobita