Agawa walczy w ogrodzie
- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agawo cieszę się bardzo.
Mówiłam o czerwonych marcinkach. Ja mam jasne niebieskie.
Nie było mnie trochę, bo pojechałam na działkę.Niestety mroźny wiatr wypędził mnie do domu. Na działce błoto, trzeba czekac aż podeschnie.

Nie było mnie trochę, bo pojechałam na działkę.Niestety mroźny wiatr wypędził mnie do domu. Na działce błoto, trzeba czekac aż podeschnie.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Lidko
Przyszłam i ja do Ciebie w odwiedzinki. Jesteś właścicielką naprawde pięknego domu i ogrodu.
Masę pracy w to wszystko włożyłaś ale efekty- bomba.
Twój ogród jest bardzo zadbany i taki "poukładany". Super.
Będę u Ciebie częstm gościem i już nie mogę doczekać się wiosennych fotek

Przyszłam i ja do Ciebie w odwiedzinki. Jesteś właścicielką naprawde pięknego domu i ogrodu.
Masę pracy w to wszystko włożyłaś ale efekty- bomba.
Twój ogród jest bardzo zadbany i taki "poukładany". Super.
Będę u Ciebie częstm gościem i już nie mogę doczekać się wiosennych fotek

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lidko, dziękuję Ci bardzo za wyczerpującą odpowiedź o krzewach i przy okazji o wysiewaniu. Muszę sobie też taki inspekt sprawić, bo posiać parę pudełek nasionek to nie problem, trzymam to na takim stolikobiurku, ale po przepikowaniu do doniczek, to już kiepsko wygląda. Zwłaszcza hartowanie sadzonek. A tak wysadziłabym faktycznie za miesiąc do inspektu, na dzień można otwierać, na noc zamykać. A starych desek u nas pod dostatkiem, trochę gorzej z oknem z odzysku, ale może coś wykombinuję...
Co do marcinków, to w sumie chętnie bym się pisała, jeszcze nie mam żadnych. Wolałabym się spotkać. Może kiedyś się umówimy w Toruniu lub w centrum ogrodniczym w Ostaszewie?
Co do marcinków, to w sumie chętnie bym się pisała, jeszcze nie mam żadnych. Wolałabym się spotkać. Może kiedyś się umówimy w Toruniu lub w centrum ogrodniczym w Ostaszewie?
- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
To czekam na pw z informacją o Twoim ew. pobycie w Toruniu.
I gratulacje dla córki
Widzę, że w dobrym kierunku idą jej zainteresowania.
Jeśli wolno spytać, to w jakim jest wieku? Ja mam 11 latkę, może w podobnym?
W Ostaszewie mają ogromny wybór roślin jak na centrum ogrodnicze. I byliny i iglaki i cebule... Fajny sklep.
I gratulacje dla córki

Jeśli wolno spytać, to w jakim jest wieku? Ja mam 11 latkę, może w podobnym?
W Ostaszewie mają ogromny wybór roślin jak na centrum ogrodnicze. I byliny i iglaki i cebule... Fajny sklep.
- Agawa
- 1000p
- Od: 4 wrz 2008, o 10:33
Aniu moja córka, zreszta Anna
jest teraz w III klasie gimazjum, skończyła 16 lat. Taki buntowniczy wiek ale nie jest źle. Synka również mam ale 10 wiosen będzie już miał 
A co do sklepów, to wszystkie są super, najplepsze te w których tylko klikasz ;:10
W drodze do domu to mam kilka takich ogrodniczych.
Czasu mało wiec częściej zamawiam przez internet, na cebule.pl, a ostatnio u benexa.
Szczerze mówiąc jeszcze chyba u niego domówię liliowców, bo naoglądałam się na zdjeciach ogródków i tak mi sie podobają
Czasami zamawiam na allegro, z polecenia naszej Hani, u pana bogdana.
Właśnie przyszły drzewka i róże
Już gdzieś wcześniej pisałam, ze chyba chora jestem na chorobę roślinno-zakupową ;:106

A co do sklepów, to wszystkie są super, najplepsze te w których tylko klikasz ;:10
W drodze do domu to mam kilka takich ogrodniczych.
Czasu mało wiec częściej zamawiam przez internet, na cebule.pl, a ostatnio u benexa.
Szczerze mówiąc jeszcze chyba u niego domówię liliowców, bo naoglądałam się na zdjeciach ogródków i tak mi sie podobają

Czasami zamawiam na allegro, z polecenia naszej Hani, u pana bogdana.
Właśnie przyszły drzewka i róże

Już gdzieś wcześniej pisałam, ze chyba chora jestem na chorobę roślinno-zakupową ;:106
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Składam rewizytę. Wszystkich nas ogarnęła mania zakupowa. Widzę, że dzięki temu forum sklepy ogrodnicze mają w nas klientów i to dobrych.
Miłego dnia.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki