Hej,  Izo  !  Czy akumulatorki ponownie wysiadły ?
  Hej,  Izo  !  Czy akumulatorki ponownie wysiadły ?     
 Ps. Tulipanki jeszcze mają zielone liście - ale pamiętam ...
 i pozdrawiam .
  i pozdrawiam .

, podobno można na krzyż naciąć piętkę cebuli i wtedy tworzą masę cebulek przybyszowych?
 , podobno można na krzyż naciąć piętkę cebuli i wtedy tworzą masę cebulek przybyszowych? 

,Bardzo ładną i miłą dla oka i nie tylko Masz działeczke!A co do tulipanów to ich nie zrywam,dla żony kupuje w kwiaciarni-podobnie jest z innymi kwiatkami ;:2 !pozdrawiam.
 ,Bardzo ładną i miłą dla oka i nie tylko Masz działeczke!A co do tulipanów to ich nie zrywam,dla żony kupuje w kwiaciarni-podobnie jest z innymi kwiatkami ;:2 !pozdrawiam.

, ale mam jedno zdjęcie, na którym wyszedł własnie kolor prawdziwy
 , ale mam jedno zdjęcie, na którym wyszedł własnie kolor prawdziwy 

Staram sie robic ładne zdjęcia, nie zawsze mi to jednak wychodzi. Szczególnie te z większej perspektywy. Zrobiłam jednak kilka i takich - przekonasz sie, ze są dużo gorsze niz pozostałe ;(
 Staram sie robic ładne zdjęcia, nie zawsze mi to jednak wychodzi. Szczególnie te z większej perspektywy. Zrobiłam jednak kilka i takich - przekonasz sie, ze są dużo gorsze niz pozostałe ;( 

, śniedek, kuklik, smagliczka i floks szydlasty i grupka kilku roslin)
, śniedek, kuklik, smagliczka i floks szydlasty i grupka kilku roslin) 

znów jestem pod wielkim urokiem Twoich kwiatów!!!!Naprawdę jest pieknie,czy to słowo wystarczy?
 znów jestem pod wielkim urokiem Twoich kwiatów!!!!Naprawdę jest pieknie,czy to słowo wystarczy?  Pozdrawiam.
 Pozdrawiam.