Aniu jaki kolor ma Natalka tego różanecznika a z zaproszenia skorzystamy kiedyś porozmawiam z mężem teraz popołudniami robi taras może w jakąś niedzielę .kubanki pisze:Dziękuję Geniu za zaproszenie i na pewno niedługo skorzystam. A i Ciebie chętnie ugoszczę u siebie, jakbyście mieli z mężem wolne popołudnie
Kolejna piękna porcja różaneczników. A mój (właściwie Natalki) kwitł bardzo krótko. Ale ma dopiero drugi rok i miał tylko dwa kwiaty. Może w przyszłym roku lepiej się popisze...
Krzysiu staram się jak mogę ale masz rację kwiaty mnie kochają więc nie robią mi zawodu może oprócz koron cesarskich no i storczyków domowych .krzysiek86 pisze:No ilość kolorów na działce jest powalająca. Masz Ty rękę do kwiatów oj Masz![]()
![]()
![]()
![]()
Dzisiaj u mnie burza z samego rana była i lało przez moment, teraz przestało ale za pewne znowu zacznie i bardzo dobrze
bo mamy suszę.
Z biedronkowych bylin już sie wyleczyłem. Jak to mówią . Tanie mięso psy jedzą.e-genia pisze:Andrzej myślę że gdybyś kupił nasiona orlików i wsiał to byłby lepszy efekt niż kupić w biedronce kłącze .
Nie proponuję Ci że Ci wyślę moje, bo znowu odmówisz a ja będę głupio się czuła .