Był strasznym moim chciejstwem
Zielone parapety Maribat... cz.4.
Re: Zielone parapety Maribat... cz.4.
Widzisz Tesia, celowo go wcześniej uchwyciłam przy grzejniku, ale dopiero to porównanie..
a Ania je spełniła. możesz sobie wyobrazić moją radość, gdy otwierałam paczkę wielkości 3 paczek na obuwie 
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
Martuniu w związku z Twoim postem dopiszę,że przecudny jest ten skrzydłokwiat. Zajmie Ci z czasem 3 metry kwadratowe podłogi.Z pokoju będziesz Słoneczko moje musiała się wyprowadzić
.
My to Słodziaki zakręcone, wszystkie bez wyjątku
. Czasami świadomości nieco poruszonej
?
Wcześniej o Starcu na kwietniku pisałam, który wcześniej......... itd
My to Słodziaki zakręcone, wszystkie bez wyjątku
Wcześniej o Starcu na kwietniku pisałam, który wcześniej......... itd
No tak, to teraz to ja już musiałam dwa razy wszystko przeczytać
Z pewnością doczytałaś, że staruszek starzec w chłodni już stoi, więc fotka zbiorcza lekko, ale tylko lekko nie aktualna. Nacięłam z niego całe mnóstwo młodziaszkow, i jak tylko zechcą chwycić, to i Ciebie wiosną pocieszę, bo pamiętam co pisałaś
Natomiast Giant.. 3 metry powiadasz? Trudno, podzielę się metrażem. co najwyżej mebel usunę
A w rzeczywistości to nie wiem, czy nie podzieli podobnego losu jak chan-dzin.. do sypialni z nim
Bo chyba tylko on da radę w mało doświetlonym miejscu 
Z pewnością doczytałaś, że staruszek starzec w chłodni już stoi, więc fotka zbiorcza lekko, ale tylko lekko nie aktualna. Nacięłam z niego całe mnóstwo młodziaszkow, i jak tylko zechcą chwycić, to i Ciebie wiosną pocieszę, bo pamiętam co pisałaś
Natomiast Giant.. 3 metry powiadasz? Trudno, podzielę się metrażem. co najwyżej mebel usunę
A w rzeczywistości to nie wiem, czy nie podzieli podobnego losu jak chan-dzin.. do sypialni z nim
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
Martuś...witam i bardzo dziękuję (
Ty wiesz za co )
Idę łykać te Twoje 4 części 
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tutaj jak zwykle pięknie...
Zal tylko biednego starca. Ale może wyjdzie jeszcze na prostą.
No i te "na topie" grudniki, pewnie następne kolorki pokazały buźki.
Czekam na kolejną odsłonę Twoich kwiatów.
Zal tylko biednego starca. Ale może wyjdzie jeszcze na prostą.
No i te "na topie" grudniki, pewnie następne kolorki pokazały buźki.
Czekam na kolejną odsłonę Twoich kwiatów.
Kurcze ale wielki ten liść 
-
Lidka lmw
- 1000p

- Od: 23 sie 2011, o 13:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martuś Twoje parapety bosko wyglądają ! Pięknie pokazane roślinki naprawdę fajnie się ogląda . Mnie tam obie odsłony się podobają chociaż biała doniczka bardziej w oczy się rzuca . Piękności oj 
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
- agarow78
- 500p

- Od: 22 lip 2011, o 22:42
Jak mi się strasznie spodobał kwietniczek pięknie wygląda ale to zasługa roślinek a ten skrzydłuś to wielkolud straszny
Pozdrawiam i Zapraszam
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
Marciątko zadzwonię do Obi,bo coś mi się wydaje,że widziałam tam starca bluszczolistnego. Oby to była prawda.Tak mi się spodobał siarczyście, że kupiła bym go bez względu na cenę
.
Chcę go mieć już odpowiedniej wielkości, bez czekania aż urośnie
.
Dziękuję za ofertę, z której chętnie skorzystam , w razie z OBI nie wypali. Zaklinałam się że tam już nie pójdę
.
Zaraz pójdę pod Tesco.
Zobaczę, czy ludzie się zachowują grzecznie. Jeśli tak, to też oblatam sklep
.
Chcę go mieć już odpowiedniej wielkości, bez czekania aż urośnie
Dziękuję za ofertę, z której chętnie skorzystam , w razie z OBI nie wypali. Zaklinałam się że tam już nie pójdę
Zaraz pójdę pod Tesco.
Zobaczę, czy ludzie się zachowują grzecznie. Jeśli tak, to też oblatam sklep
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Martuś pięknie rośnie Ci Andziowy skrzydłuś Gigant
Ja wczoraj byłam w lubińskim Obi i tam takiego cuda, jak starzec bluszczolistny to chyba nawet w życiu nie widzieli.
w ogóle marnie tam było z roślinkami.
Może Tesia będzie miec więcej szczęścia.
Ja wczoraj byłam w lubińskim Obi i tam takiego cuda, jak starzec bluszczolistny to chyba nawet w życiu nie widzieli.
w ogóle marnie tam było z roślinkami.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marto, Emerald, Trzecias -- super, bardzo dobrze im u ciebie. Cieszę się
Ich mamusia też jest zadowolona. Pieknie rozkwiecone u ciebie grudniki. Ja dostałąm w sobotę od swojej teściowej pierwszego grudniak, rózowego. Pzrypomina o zbliżających się świętach 
Martuś a ja nie mogę wyleźć z tego Twojego zielonego kącika
Cudo 
Wandziu, dawno Cię nie gościłam
Masz rację, fiołeczki cieszą
Grudniczki.. podobnie, to ich najlepszy czas, a warto mieć choćby jednego. Bardzo rozweselają szare kąty / i dni.
Powinnam chyba jeszcze pokazać czerwonego. Ma drobniejsze kwiaty, ale intensywność i nasycenie koloru.. nie przyrównać tego morelowego
Gosiu a cóż Cię tam wstrzymało

Masz rację, fiołeczki cieszą
Grudniczki.. podobnie, to ich najlepszy czas, a warto mieć choćby jednego. Bardzo rozweselają szare kąty / i dni.
Powinnam chyba jeszcze pokazać czerwonego. Ma drobniejsze kwiaty, ale intensywność i nasycenie koloru.. nie przyrównać tego morelowego
Gosiu a cóż Cię tam wstrzymało
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
Elcia 99% osób, które pracują przy kwiatkach,nie ma bladego pojęcia o tym jakimi kwiatkami się zajmujeelcia1974 pisze: Ja wczoraj byłam w lubińskim Obi i tam takiego cuda, jak starzec bluszczolistny to chyba nawet w życiu nie widzieli.
Dzwoniłam, przez telefon jeszcze bardziej nie mogli zrozumieć o czym ja mówię
W naszym OBI kwiatów i owszem dostatek, żyjątka też są. Już wcześniej gdzieś pisałam,że paniusie nie wiedzą zupełnie co to przędziorek. Zbierają opadające z winy przędziorka listki , podlewając mokrą i tak roślinkę, myśląc,że liście gubi bo ma za sucho
Mi już nawet tego starca bluszczolistnego całkiem odechciało
Tesiu, kochanie
lista to teraz i tak tylko profilaktycznie
Posadziłam, nakryłam folią, ja wiem, że pora nie ta, ale cóż- może się uda.. a jak się uda! to i ciebie znajdę
A i ja dziś pobuszowałam po kwiaciarnianych.. oj, nędza, zresztą coraz trudniej mnie chyba zadowolić
i rodzajem, a i ceną.. nie wspomnę 
Posadziłam, nakryłam folią, ja wiem, że pora nie ta, ale cóż- może się uda.. a jak się uda! to i ciebie znajdę
A i ja dziś pobuszowałam po kwiaciarnianych.. oj, nędza, zresztą coraz trudniej mnie chyba zadowolić
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam