Zielone parapety Maribat... cz.4.

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
maribat
1000p
1000p
Od: 4 mar 2010, o 12:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Zielone parapety Maribat... cz.4.

Post »

Widzisz Tesia, celowo go wcześniej uchwyciłam przy grzejniku, ale dopiero to porównanie.. :uszy
Był strasznym moim chciejstwem ;:170 a Ania je spełniła. możesz sobie wyobrazić moją radość, gdy otwierałam paczkę wielkości 3 paczek na obuwie ;:224
wszystko moje jest tu:
zapraszam
kohleria
200p
200p
Od: 7 paź 2011, o 10:17
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Martuniu w związku z Twoim postem dopiszę,że przecudny jest ten skrzydłokwiat. Zajmie Ci z czasem 3 metry kwadratowe podłogi.Z pokoju będziesz Słoneczko moje musiała się wyprowadzić :roll: ;:224 .
My to Słodziaki zakręcone, wszystkie bez wyjątku :;230 . Czasami świadomości nieco poruszonej :;230 ?
Wcześniej o Starcu na kwietniku pisałam, który wcześniej......... itd ;:196
Awatar użytkownika
maribat
1000p
1000p

Post »

No tak, to teraz to ja już musiałam dwa razy wszystko przeczytać :;230
Z pewnością doczytałaś, że staruszek starzec w chłodni już stoi, więc fotka zbiorcza lekko, ale tylko lekko nie aktualna. Nacięłam z niego całe mnóstwo młodziaszkow, i jak tylko zechcą chwycić, to i Ciebie wiosną pocieszę, bo pamiętam co pisałaś :uszy
Natomiast Giant.. 3 metry powiadasz? Trudno, podzielę się metrażem. co najwyżej mebel usunę ;:170
A w rzeczywistości to nie wiem, czy nie podzieli podobnego losu jak chan-dzin.. do sypialni z nim :!: Bo chyba tylko on da radę w mało doświetlonym miejscu :roll:
wszystko moje jest tu:
zapraszam
Xg-2
---
Od: 29 lis 2010, o 10:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Martuś...witam i bardzo dziękuję ( :wink: Ty wiesz za co ) ;:196 Idę łykać te Twoje 4 części :)
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54

Post »

Tutaj jak zwykle pięknie...

Zal tylko biednego starca. Ale może wyjdzie jeszcze na prostą.

No i te "na topie" grudniki, pewnie następne kolorki pokazały buźki.
Czekam na kolejną odsłonę Twoich kwiatów.
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54

Post »

Kurcze ale wielki ten liść ;:129
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Martuś Twoje parapety bosko wyglądają ! Pięknie pokazane roślinki naprawdę fajnie się ogląda . Mnie tam obie odsłony się podobają chociaż biała doniczka bardziej w oczy się rzuca . Piękności oj ;:108
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
agarow78
500p
500p
Od: 22 lip 2011, o 22:42

Post »

:wit

Jak mi się strasznie spodobał kwietniczek pięknie wygląda ale to zasługa roślinek a ten skrzydłuś to wielkolud straszny :shock: ale fajny ;:180
Pozdrawiam i Zapraszam
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
kohleria
200p
200p

Post »

Marciątko zadzwonię do Obi,bo coś mi się wydaje,że widziałam tam starca bluszczolistnego. Oby to była prawda.Tak mi się spodobał siarczyście, że kupiła bym go bez względu na cenę :D .
Chcę go mieć już odpowiedniej wielkości, bez czekania aż urośnie :roll: .
Dziękuję za ofertę, z której chętnie skorzystam , w razie z OBI nie wypali. Zaklinałam się że tam już nie pójdę ;:223 .
Zaraz pójdę pod Tesco.
Zobaczę, czy ludzie się zachowują grzecznie. Jeśli tak, to też oblatam sklep :heja .
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Martuś pięknie rośnie Ci Andziowy skrzydłuś Gigant ;:138
Ja wczoraj byłam w lubińskim Obi i tam takiego cuda, jak starzec bluszczolistny to chyba nawet w życiu nie widzieli.
w ogóle marnie tam było z roślinkami. :evil:
Może Tesia będzie miec więcej szczęścia. :D
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Marto, Emerald, Trzecias -- super, bardzo dobrze im u ciebie. Cieszę się ;:138 Ich mamusia też jest zadowolona. Pieknie rozkwiecone u ciebie grudniki. Ja dostałąm w sobotę od swojej teściowej pierwszego grudniak, rózowego. Pzrypomina o zbliżających się świętach :)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Xg-2
---
Od: 29 lis 2010, o 10:50

Post »

Martuś a ja nie mogę wyleźć z tego Twojego zielonego kącika :oops: Cudo ;:196
Awatar użytkownika
maribat
1000p
1000p

Post »

Wandziu, dawno Cię nie gościłam ;:196
Masz rację, fiołeczki cieszą :D
Grudniczki.. podobnie, to ich najlepszy czas, a warto mieć choćby jednego. Bardzo rozweselają szare kąty / i dni.

Powinnam chyba jeszcze pokazać czerwonego. Ma drobniejsze kwiaty, ale intensywność i nasycenie koloru.. nie przyrównać tego morelowego ;:108

Gosiu
a cóż Cię tam wstrzymało :?: ;:196
wszystko moje jest tu:
zapraszam
kohleria
200p
200p

Post »

elcia1974 pisze: Ja wczoraj byłam w lubińskim Obi i tam takiego cuda, jak starzec bluszczolistny to chyba nawet w życiu nie widzieli.
Może Tesia będzie miec więcej szczęścia. :D
Elcia 99% osób, które pracują przy kwiatkach,nie ma bladego pojęcia o tym jakimi kwiatkami się zajmuje ;:14 !
Dzwoniłam, przez telefon jeszcze bardziej nie mogli zrozumieć o czym ja mówię ;:14 . Tyle zrozumieli, że bluszcze oczywiście są ;:223 .
W naszym OBI kwiatów i owszem dostatek, żyjątka też są. Już wcześniej gdzieś pisałam,że paniusie nie wiedzą zupełnie co to przędziorek. Zbierają opadające z winy przędziorka listki , podlewając mokrą i tak roślinkę, myśląc,że liście gubi bo ma za sucho ;:223 .
Mi już nawet tego starca bluszczolistnego całkiem odechciało :| .Marcik skreśl mnie z listy.
:wit
Awatar użytkownika
maribat
1000p
1000p

Post »

Tesiu, kochanie ;:196 lista to teraz i tak tylko profilaktycznie ;:108
Posadziłam, nakryłam folią, ja wiem, że pora nie ta, ale cóż- może się uda.. a jak się uda! to i ciebie znajdę :wink:

A i ja dziś pobuszowałam po kwiaciarnianych.. oj, nędza, zresztą coraz trudniej mnie chyba zadowolić :;230 i rodzajem, a i ceną.. nie wspomnę ;:223
wszystko moje jest tu:
zapraszam
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”