Kolorowy ogród Geni -Cz.9
Witaj Gieniu w końcu do Ciebie zawitałem. Sorki, ale nie miałem wcześniej czasu nawet odpalić kompa. Mam teraz za dużo na głowie.
Ale cieszy mnie to , ze rozchodnik ode mnie ładnie Ci rośnie i kwitnie. Ja również czakam, aż zakwitie u mnie zawilec biały od Ciebie. Reszta roślin, które dostałem od Ciebie, ładnie się przyjęły, co mnie bardzo cieszy.
Ale cieszy mnie to , ze rozchodnik ode mnie ładnie Ci rośnie i kwitnie. Ja również czakam, aż zakwitie u mnie zawilec biały od Ciebie. Reszta roślin, które dostałem od Ciebie, ładnie się przyjęły, co mnie bardzo cieszy.
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu, masz rację. Posadziliśmy parę wrzosów mimo kiepskiej pogody, a ten deszcz bardzo potrzebny. Mam nadzieję, że słoneczne dni jeszcze wrócą, że wrzesień będzie pogodniejszy niż w ubiegłym roku. Cieszę się wciąż kwiatami od Was i czekam na kolejne (marcinki i reszta chryzantem oraz floks ten, który obcięłam też się zbiera do kwitnienia).
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Kochani wróciłam jak miło wchodzić na wątek i zobaczyć ile ludzi Mnie odwiedziło .
JACKU ja myślę że wszystko ładnie się przyjmie u mnie pięknie popadało i ochłodziło się .
MARCIN cieszę się że mnie odwiedziłeś mimo zajęć .
Fajnie że sporo popadało więc wszystko bez problemów się przyjmie .
zawilce też choć w tym roku pewnie już nie będą kwitły za to w przyszłym roku będzie to ładna kępka .
DALU na pewno wysłałam Ci białe z oczkiem ,różowe z oczkiem ,2 lub 3 różne fioletowe
O ile pamiętam białe i różowe miałaś .
GIGO powiedz gdzie się wybierasz nam też Ciebie będzie brakować.
IRENKO zaraz wkleję zdjęcie z wrzosami .
Mnie w tym roku bardzo dużo kwiatów powtarza kwitnienie . nawet czekam na irysa

tu brzegiem mało widoczne

JOLU ja dziś już lepiej się czuję ale tydzień miałam okropny .
JACKU ja myślę że wszystko ładnie się przyjmie u mnie pięknie popadało i ochłodziło się .
MARCIN cieszę się że mnie odwiedziłeś mimo zajęć .
Fajnie że sporo popadało więc wszystko bez problemów się przyjmie .
zawilce też choć w tym roku pewnie już nie będą kwitły za to w przyszłym roku będzie to ładna kępka .
DALU na pewno wysłałam Ci białe z oczkiem ,różowe z oczkiem ,2 lub 3 różne fioletowe
O ile pamiętam białe i różowe miałaś .
GIGO powiedz gdzie się wybierasz nam też Ciebie będzie brakować.
IRENKO zaraz wkleję zdjęcie z wrzosami .
Mnie w tym roku bardzo dużo kwiatów powtarza kwitnienie . nawet czekam na irysa

tu brzegiem mało widoczne

JOLU ja dziś już lepiej się czuję ale tydzień miałam okropny .
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Aniu co jakiś czas się przejaśniało a że popadało to tylko lepiej dla wrzosów .kubanki pisze:Geniu, masz rację. Posadziliśmy parę wrzosów mimo kiepskiej pogody, a ten deszcz bardzo potrzebny. Mam nadzieję, że słoneczne dni jeszcze wrócą, że wrzesień będzie pogodniejszy niż w ubiegłym roku. Cieszę się wciąż kwiatami od Was i czekam na kolejne (marcinki i reszta chryzantem oraz floks ten, który obcięłam też się zbiera do kwitnienia).
słoneczko wraca od poniedziałku i jeszcze będzie dość ciepło więc jeszcze będziesz miała czas na sadzenie .