Grzesiu szkoda bo one teraz tak pięknie wyglądają .
Jutro mam sporo pracy bo przywiozłam od Ani-kubanki wrzosy i wrzośce muszę dosadzić i przygotować jeszcze kawałek ziemi .
Geniu śliczna ta lilia, mogę tak siedzieć i się na nią patrzeć bez końca
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
To znaczy, że byle co (nie mówię tu o Twojej lilii) Cię nie zadowala i dążysz do doskonałości, to bardzo pozytywna cecha.
ogródeczek storczyki
Geniu, przyszłam Cię pocieszyć co do ceny kory. Mnie się wydaje, że moje worki są mniejsze. I pewnie dlatego były tańsze.
Mam nadzieję, że igliwie nie rozsypało się w samochodzie ;)
Gieniu - dziś przy plewieniu znalazłam jeden pąk na białym zawilcu! Cieszę się niewymownie! Normalnie zadałaś pięknotom taka dawkę życzliwości, że nie mogły nie zakwitnąć!
Dzień dobry Geniu widzę, że i z Ciebie ranny ptaszek
ogródeczek storczyki
Aniu igliwie się nie rozsypało ,mąż dobrze zawiązał worek .
Trudno pewnie to są 50 l choć wielkością wyglądają jak moje ,ja jeszcze też sprawdzę ile pisze na workach .
Asiu wczoraj Byłam u Ani- kubanki i u mniej też różowy już kwitnie a biały mam pąki i Ania nie może doczekać się aż zakwitnie
Mariusz jaki tam ranny ptaszek już powinnam być w ogrodzie ale Wy jesteście na pierwszym miejscu potem ogród ,ale jak tylko skończę to zaraz lecę do ogrodu
Witaj Gieniu, masz piękną lilię wodną. Moje już chyba zakończyły kwitnienie, a szkoda, bo ładne były. Rozkwita mi datura, dzisiaj zauważyłem jak wjeżdżałem z garażu. Ciekawe czy się całkiem rozwinie jak wrócę z pracy??
Witaj Marcin ,pewnie się rozwinie bo dziś bardzo ciepło . A ja od rana podlewałam o sadziłam wrzosy i wrzośce teraz muszę jeszcze zrobić brzoskwinie bo się popsujż mam pełne ręce roboty . A lilia wodna znowu mam następny pąk więc jeszcze się troszkę nią nacieszę .
Genia