to jak u mnie, muszę pare roślin doprowadzić do ładu, jednoroczne na taras i nic więcej...
pytałam Cię wcześniej, czy kupiłaś coś u Uzdowskich??? mi dalej sie marzy Harmony

tak tak... już Ci wierzę:)iga23 pisze:Witaj Lisko, minęły te strony szybciutko.Narobiłam zdjęć , ale nie zabrałam dziś kabelka, fotki jutro.Skończyłam następną rabatkę, jeszcze tylko jedna i mogę leżeć do góry brzuchem.
Witaj Igo widzę że podobnie jak u mnie kwitną Ci hiacynty,tulipany pierwsze ,żonkile ,sasanki. Moje pełne z różowym środkiem właściwie pomarańczowym wymarzły albo wygniły.e-genia pisze:Witaj Igo .Zapomniałam sobie zapisać kiedy ten kiermasz rolny w Minikowie.
Genia
Aniu, ja chyba nie pojadę, w Bydgoszczy nic ciekawego nie było, wolę Monikowo.Jak tam rabatki, wszystko posadzone?kubanki pisze:Iga, już rabaty skończone? To nie próżnowałaś w święta ;) Dobrze, że dziś miałaś luźniejszy dzień w pracy, bo pamiętam jak nie lubiłam po świętach wracać, kiedy roboty mnóstwo czekało. A tak to pomalutku jakoś pójdzie, aby do soboty![]()
U nas w Toruniu w sobotę targi ogrodnicze, może uda mi się podjechać.
Witaj Lisko, zdjęcia za chwilę, ładuje się bateria, ale mam dziś wszystkie kabelki.liska pisze:tak tak... już Ci wierzę:)iga23 pisze:Witaj Lisko, minęły te strony szybciutko.Narobiłam zdjęć , ale nie zabrałam dziś kabelka, fotki jutro.Skończyłam następną rabatkę, jeszcze tylko jedna i mogę leżeć do góry brzuchem.
zaraz wymyślisz kolejną rabatę, którą nas zachwycisz![]()
No to czekamy jutro na zdjęcia
Gieniu , przepraszam bardzo, targi w Minikowie są 10 maja.Jak chce się ominąć korki trzeba wyjechać z domu o 8 rano.e-genia pisze:Witaj Igo widzę że podobnie jak u mnie kwitną Ci hiacynty,tulipany pierwsze ,żonkile ,sasanki. Moje pełne z różowym środkiem właściwie pomarańczowym wymarzły albo wygniły.e-genia pisze:Witaj Igo .Zapomniałam sobie zapisać kiedy ten kiermasz rolny w Minikowie.
Genia
Igo nie odpowiedziałaś mi na to pytanie u góry.