Witajcie
Danusiu dziękuję w imieniu ogrodu i host
Nazw host specjalnie nie znam gdyż mam ich za dużo . Większość nazw tylko w zeszycie, a nie w głowie
Na szóstym zdjęciu jest to najzwyklejsza hosta, która teraz faktycznie wygląda ładnie , a za płotem mam ze 40 krzaków, które lada moment będą zdeptane. Jeżeli zechcesz to daj znać, to wykopię krzak przed ich zagładą. Z 10 kupiłam pod nazwą Dancing Dream, ale podejrzewam, że jest to Dancing Darling, a 11 może to być Quen of the Seas.
Danusiu od kilku lat mam zapalenie nerwu trójdzielnego i żadne leki nie działają. Dwa lata też brałam,ale nic nie pomagało i dałam spokój
Pozdrawiam cieplutko i udanego tygodnia
Ewelinko nie masz czego zazdrościć, bo w sobotę w końcu nie padało. W nocy troszeczkę i dopiero wczoraj od 14-tej łagodny deszczyk.Rano jeszcze podlewałam hosty pod świerkami i piwonie.
Dziękuję w imieniu host

też chętnie bym jeszcze dokupiła,ale brakuje miejsca, a te co mam to też tylko się męczą, bo rosną w korzeniach świerków, albo mają za dużą dawkę słońca.

Pozdrawiam cieplutko
Jadziu ja ponad 20 lat się nią faszerowałam teraz jak już nie pracuję odrzuciłam przeciwbólowe, a od roku wszystkie i przestałam chodzić do lekarzy

Dziękuję w imieniu host

ale ślimaki i u mnie grasują właśnie wczoraj też się pojawiły, zaraz wyruszam na polowanie

Pozdrawiam i życzę zdrowia
Krysiu miło mi i dziękuję w imieniu podopiecznych.

Część moich host w tym sezonie przechodzi rewolucję, bo muszę je wykopywać z pod płotu,aby nie zostały zniszczone.Upycham je w donicach gdzie się da
Pozdrawiam serdecznie
Lucynko za życzenia dziękuję i z całego

odwzajemniam. Podopieczne też są zadowolone z pochwał
Mój Boży kwiat różowy jeszcze nie kwitnie,ale są pączki, natomiast te zakupione w ŚK też zaledwie mają po jednym malutkim listku

Wczoraj trochę popadało to zaraz idę na polowanie, na pewno już się rozpanoszyły

Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego dnia
Cd.za chwilkę,brakuje uśmieszków