musze go sobie kupic lub zamienić na jednego z moich pozdrawiam.
Pełny kwiat kwiat katleji, ale cudnyArt pisze:Wreszcie zapowiedziane fotki mojej SLC Mahalo Jack PELORIC
Dla przypomnienia, kwitnienie pierwszego kwiatu okazało się "dwa w jednym":
![]()
Nigdy nie pomarzycie nawet o tym?!Może w następnym roku uda nam się spotkać w większym i trochę męskim gronie?
Trzeba nad tym popracować ....
Ewo, do domu dotarłam bez przeszkód. Uprzejmy kierowca pozwolił mi wysiąść w Gliwicach tuż przy mojej ulicy, bo tamtędy prowadziła trasa,EWA K pisze: A jak tam Asiu dotarłaś do domu, jak roślinki przeżyły drogę ? Wstaw zdjęcia, bo dziewczyny pewnie bardzo ciekawe nowości.
Asiu wybraż sobie, że wymyśliłam sposób na wczesne wykrywanie ,,zaciążonych" psb.
Dla niewtajemniczonych: ,,ciężarna psb" - to taka pseudobulwa, z której wkrótce wyrośnie pęd kwiatowy... oczywiście to mój neologizm.
Wystarczy podswietlić psb żarówką, latarką itp. Dzisiaj wykryłam pęd na Miltonidium, a wczoraj na Bealarze
Henryku, "trochę męskie towarzystwo" to jednak było. Pisałam przecież, że Krysia przyjechała z MężemHenrykbb pisze:Nigdy nie pomarzycie nawet o tym?!Może w następnym roku uda nam się spotkać w większym i trochę męskim gronie?
Trzeba nad tym popracować ....