Ogródek Tajgi /1cz.-2008r./
- TAJGA 2008
- 1000p
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- EwkaEs
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewusiu 7 jest nietrafne? Czyżby Twoje kotki zawsze trafiały
[/quote]
Oba kocury-tak.Konstantego w dziecinnym wózku spacerowym rozpartego na poduszcze obszytej koronką i w uprzęży synka po zabiegu przywiózł mój weterynarz, ja prowadziłam za rączkę jego synka, a baby na skwerku mówiły,ze "weteryniarz zgłupiał chyba."..ale kot był wielki i sztywny.W domu jak tylko trochę do siebie doszedł poszedł na kuwetę,ześlizgiwal się, w oczach mu ćmiło, ale na swoją paczkę..
Kiciunia niestety nie zawsze tam chodziła,ale jak spotkałam inne osoby, które z tego żródła miały kotki to okazalo się,ze każdemu ta pani mówiła,że są już nauczone chodzić do kuwety tylko jeden czasem się zapomina i każdy z nas był przekonany,że to on trafił na tego nieprzyczonego!

Oba kocury-tak.Konstantego w dziecinnym wózku spacerowym rozpartego na poduszcze obszytej koronką i w uprzęży synka po zabiegu przywiózł mój weterynarz, ja prowadziłam za rączkę jego synka, a baby na skwerku mówiły,ze "weteryniarz zgłupiał chyba."..ale kot był wielki i sztywny.W domu jak tylko trochę do siebie doszedł poszedł na kuwetę,ześlizgiwal się, w oczach mu ćmiło, ale na swoją paczkę..
Kiciunia niestety nie zawsze tam chodziła,ale jak spotkałam inne osoby, które z tego żródła miały kotki to okazalo się,ze każdemu ta pani mówiła,że są już nauczone chodzić do kuwety tylko jeden czasem się zapomina i każdy z nas był przekonany,że to on trafił na tego nieprzyczonego!
może ja Ci podpowiem jak wstawiać te ruchome obrazki ,bo ja kiedyś też się uczyłam
wyszukaj obrazek
,kliknij na niego
pojawi się tabelka potem kliknij wniej na włąściwości
potem adres URL skopjuj go i kliknij ok
zamknij stronę z obrazkami
teraz w odpowiedzi napisz to
bez spasji i to tyle powinno działać
miłej zabawy życzę i miłego dnia

wyszukaj obrazek
,kliknij na niego
pojawi się tabelka potem kliknij wniej na włąściwości
potem adres URL skopjuj go i kliknij ok