W moim ogródeczku ... Halina ;-) 2009r cz.1
Halinko Miłego Tłustego Czwartku wieczorkiem życzę

grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- alana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Halinko, dziękuję bardzo, tłusty czwartek niezwykle pracowity i smakowity ;)
Jeżeli chciałabyś przepis na róże karnawałowe, to podeślę Ci.
Jeżeli chciałabyś przepis na róże karnawałowe, to podeślę Ci.
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Halinko! nareszcie dotarłam do ciebie wybacz ,że dopiero teraz ,pączka zledwością zaliczyłam jednego ale u Joli są smaczne biore kawe spotkamy się u Joli 

Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniu, pączka zjadłam tylko jednego do kawki, to tak w ramach odchudzania, nooo i za bardzo za pączkami nie przepadam 
Geniu, to my dzisiaj jednakowo, po jednym pączku, hihihi
Grażynko, dziękuję za link do kawusi i pączka :P ... roślinki cudne !!!
Alana, bardzo apetycznie, dekoracyjnie i oryginalnie wyglądają Twoje róże karnawałowe i jeżeli można, to bardzo proszę o przepis
Jestem przekonana, że skorzysta z niego jeszcze wiele osób :P
Evluk, właściwe dzisiaj zostały dopięte na ostatni guzik wszystkie sprawy, nooo i pomyślnie
Aniu, ja wysiałam tylko męczennicę, trzy tygodnie będzie w niedzielę, i jak na razie nasionka ani myślą wykiełkować, ale ponoć kiełkują sześć tygodni. Następny wysiew pod koniec marca, a potem już w kwietniu bezpośrednio do gruntu
Kochane Dziewczyny, dziękuję za wizyty i miłe słowa.
Moja rzadka obecność na forum była spowodowana wyjazdem syna do Turcji. Tam będzie kontynuował naukę w następnym semestrze. Dobrze, że to tylko 5 miesięcy. Dla mnie, to aż 5 miesięcy. Wszystkie formalności związane z wyjazdem załatwione. Wylatuje 25 lutego z Koszyc do Bratysławy, a potem do Istambuł, a stamtąd autobusem do Sakarya - to takie miasteczko studenckie. Ja już się denerwuję, żeby podróż przebiegła pomyślnie
Ten wyjazd, to w ramach wymiany studenckiej. Synuś wymyślił sobie Turcję ze względów turystycznych, a ja się denerwuję, jak on się tam z tymi Turkami dogada

Geniu, to my dzisiaj jednakowo, po jednym pączku, hihihi

Grażynko, dziękuję za link do kawusi i pączka :P ... roślinki cudne !!!
Alana, bardzo apetycznie, dekoracyjnie i oryginalnie wyglądają Twoje róże karnawałowe i jeżeli można, to bardzo proszę o przepis

Jestem przekonana, że skorzysta z niego jeszcze wiele osób :P
Evluk, właściwe dzisiaj zostały dopięte na ostatni guzik wszystkie sprawy, nooo i pomyślnie

Aniu, ja wysiałam tylko męczennicę, trzy tygodnie będzie w niedzielę, i jak na razie nasionka ani myślą wykiełkować, ale ponoć kiełkują sześć tygodni. Następny wysiew pod koniec marca, a potem już w kwietniu bezpośrednio do gruntu

Kochane Dziewczyny, dziękuję za wizyty i miłe słowa.
Moja rzadka obecność na forum była spowodowana wyjazdem syna do Turcji. Tam będzie kontynuował naukę w następnym semestrze. Dobrze, że to tylko 5 miesięcy. Dla mnie, to aż 5 miesięcy. Wszystkie formalności związane z wyjazdem załatwione. Wylatuje 25 lutego z Koszyc do Bratysławy, a potem do Istambuł, a stamtąd autobusem do Sakarya - to takie miasteczko studenckie. Ja już się denerwuję, żeby podróż przebiegła pomyślnie

Ten wyjazd, to w ramach wymiany studenckiej. Synuś wymyślił sobie Turcję ze względów turystycznych, a ja się denerwuję, jak on się tam z tymi Turkami dogada