Ogród Igi - cz.5
Niska biała gipsówkaiga23 pisze:Gipsówkę mam białą na skalniaku, ona jest niska, a ta różowa zamieszkała na ogrodzie w tym roku, miała być byliną????????

Igaiga23 pisze:To chyba jedyny nietowarzyski mąż na forum. Wszyscy jeżdżą z babami nie narzekają, spytaj Tiji jak się Bogdanowi podobało u na na wyjeździe.
No może w przyszłym roku................
dziwnie to zabrzmiało nawet bardzo, - nietowarzyski- mój jest jak najbardziej towarzyski......ale jak zjawia się na dwa miesiące w domu to uwierz mi nie ma ochoty,mamy jak to się mawia napięty terminarz, bo rodzina, bo wakacje...... poza tym jeżdzenie z wizytami po ludziach nie jest wykładnikiem towarzyskości

- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iguniu przepiękne zawilce, mam nadzieję, że moje kupione tej wiosny ,w przyszłym roku już zakwitną., bo masz rację, one są tak piękne, że muszą być w ogródku
Gipsóweczka ślicznie wygląda, pięknie by się komponowała z różami, muszę o tym pomyśleć 8)
Jeżówka cudna, pięknie wygląda w duecie z floksami
Normalnie zaczęłam chorować na jeżówki....o rany ile jeszcze mnie czeka chorób roślinnych pod wpływem forum

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
AGNESS pisze:Iguniu przepiękne zawilce, mam nadzieję, że moje kupione tej wiosny ,w przyszłym roku już zakwitną., bo masz rację, one są tak piękne, że muszą być w ogródkuGipsóweczka ślicznie wygląda, pięknie by się komponowała z różami, muszę o tym pomyśleć 8)
Jeżówka cudna, pięknie wygląda w duecie z floksami
Normalnie zaczęłam chorować na jeżówki....o rany ile jeszcze mnie czeka chorób roślinnych pod wpływem forum
![]()
![]()
![]()
Aguś, gipsówkę kupiłam na wiosnę na targach za niewielki pieniądze i też jestem z niej bardzo zadowolona.