Izabelo,Mariuszu może lepiej posadzić hotunię w jakimś pojemniku i wsadzić do ziemi . Wiedziałam że ona tak się rozrasta .
Posadziłam ją na rabacie z przodu działki
Grzegorzu, Czasem trzeba troszkę pogłówkować gdzie jak i co ale jak powiedział Grzesik ,Genia więcej wydaje niż sadzi więc miejsce na razie jest .
Marcin to ja Ci dziękuję i Twoim rodzicom że mogłam spędzić czas tak mile w Tak cudownym gronie .
[Aniu Będziemy w czwartek po południu nawet jak wiadomość do Ciebie nie dojdzie .
Jolu spotkanie jak zwykle będzie fajne z Anią spotykam się najczęściej .
Muszę powiedzieć że fajnie jest włączać komputer po nocy i zastać tyle postów .
Agnieszko kanny to teraz będą kwitły do samej zimy dlatego tak trudno mi z nich zrezygnować.
Aniu już nie mogę doczekać się aż to wszystko zobaczę no i wrzosy które chyba też pięknie kwitną .
A ja znowu dziabałam w ogrodzie 2 godzinki no i zaraz zabieram się za dokończenie obiadku .
Genia
Witaj Geniu, zakupiłem dziś zimowita, kolor różowy, miał białe pełne tylko poszły mu szybko, a do tego jeszcze cebulki żółtych szafirków (a miałem je już na all zamawiać, bo nigdzie nie szło spotkać).
Super lilia no i oczywiście canny.
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Mariusz witaj szkoda ze nie dostałeś tych białych pełnych jestem ciekawa czy jeszcze są u Marcina w ogrodniczym .
A kanny dopiero teraz się rozkręcają .
Genia
Geniu, widzę, że po powrocie Twój ogród jest nadal piękny i pełen kwiatów.
Wspaniałe datury i kanny. Moje są już tak wielkie, że wyglądają jak drzewa i nieprzerwanie kwitną na piękny, nasycony kolor pomarańczowy.
Witaj Geniu! Twój ogród wzbogacił sie o piękne odmiany berberysów. Widzę też, że dostałaś rozchodnika okazałego o białych kwiatach. Czy mam Ci go posyłać w takim razie?
A z jednym liliowcem przywędrowała od Ciebie ostróżka. Miły bonus Muszę tylko delikatnie rozdzielić rośłiny. Byle nie dzisiaj, bo bardzo gorąco.