Ogródek aleb-azi, część trzecia, aktualna :-)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
aleb-azi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 gru 2009, o 18:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Re: Ogródek aleb-azi, część trzecia, aktualna :-)

Post »

Wiktorio - bieda ze zdjęciami - wychodzę ciemno, wracam ciemno - mój aparat taki.... bardziej prosty i nie radzi sobie z brakiem światła, a obiekty nie radzą sobie z lampą błyskową... Coś wybrałam ;:167 Zrozumienie znalazłaś... można na mnie liczyć :;230 A i budzącą się tęsknotę mogę niebawem zaspokoić :D Braterstwo dusz z Dżoncią budzi uznanie.... coś w tym być musi :D

No to dziś na dobranoc moje najnowsze kwiatki :D

Obrazek Obrazek

I kwitnąco domowo storczyki na dzień dobry :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No kluseczki cudne ;:138
Mam jeszcze trochę wymęczona. Czy tatus pomaga w opiece? :)
Ja musiałam porządek trzymać przy karmieniu, bo najmłodsze nie mogło nigdy dopchać sie do mleka.
U Ciebie to chyba karmienie na zmiany :roll:
Awatar użytkownika
Ma-Do
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2010, o 20:29

Post »

Izuś,Pomyślności ;:196 ;:167
Pozdrawiam , Małgosia
Moje wątki
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Izka cudne maluchy ;:196 Taki widok na początek roku :tan :tan :tan
X_r-o
---
Od: 25 lis 2005, o 09:06

Post »

Ale piękne maluchy się wysiały :D
Awatar użytkownika
dodad
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2009, o 18:22

Post »

Słodziaki ;:167 9 x takie szczęście ;:138
Jak tam? Odpoczęłaś po szaleństwach?
Ogród - moje miejsce na ziemi
Zapraszam serdecznie - moje linki
Pozdrawiam, Dorota
Awatar użytkownika
Alionuszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2009, o 23:21

Post »

Iza malusie te stworzonka,maleństwa przy mlekopoju...przyjemne widoczki :D
U Ciebie kwiaty storczyków sobie pooglądam,bo u mnie nie mają w planie zakwitnąć w żadnym razie...,chyba im źle w kuchni... :cry:
Wszystkiego dobrego ;:167
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Awatar użytkownika
artam
1000p
1000p
Od: 26 paź 2008, o 00:10

Post »

Iza, może takiego jednego malucha dla Wiktorii zachowasz? :wink: Ona by chciała psa, tylko jeszcze o tym nie wie, tak mi się wydaje :) A i niejeden pies chciałby mieć taką panią! :)
A zdjęcia super, tylko jak to ten mały łebek pod tym uchem mamusi? Gdzie jest reszta? :lol:
A storczykami mi zaimponowałaś! Czy to takie prosto ze sklepu? :wink: Oj, ale chyba nie...Ty to masz chyba taką dyscyplinę dbania o roślinki i w ogrodzie i na parapecie ;:63 ;:63 Bo ja już tylko o te w ogrodzie :wink:
Awatar użytkownika
Zielona_Ania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2010, o 17:40

Post »

Fajne maluszki. Pewnie rosną w oczach, z takiej kluseczki zamienić się w pełnowymiarowego ogara to nie byle jaki wyczyn :) .
Storczyków zazdroszczę, sypnęły kwieciem pięknie.
Awatar użytkownika
MariaTeresa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2008, o 02:43

Post »

Ekstra słodziizny , małe jest piękne i to w takim ujęciu ;:138
Zygopetale pięknie kwitnie, a moje to leń, masę bulw wypuściło, i ani jednego kwiatka w tym roku
Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Awatar użytkownika
Daisy
1000p
1000p
Od: 11 lut 2008, o 22:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Iza :) ;:4
Zaczęłam wędrować po Twoich wątkach w zeszłym roku i w tym skończyłam, długa to była wędrówka, bo Ty straszną gadułą jesteś ;:4

Uśmiałam się jak norka, pooglądałam piękne roślinki i jeszcze taka uczta na koniec słodkie szczeniątka !

Jesteś teraz młodą mamą? babcią? ciocią? masz co robić, dobrze, że pieluch kupować nie musisz, bo w takiej ilości.....

Obiecuję zaglądać regularniej, a że nowy rok się zaczął to życzę Ci spełnienia marzeń ogrodowych i niech się maluchy zdrowo chowają :)

:wit
Pozdrawiam serdecznie :) Ewa
Ogródek Daisy, cz.1, cz.2, cz.3,
aktualny
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Izuś ależ masz cudowne maluchy w domu, są słodkie....i aż 9 ogonków :shock: :lol: To teraz będzie wesoło ;:224
Storczyki zakwitły prześlicznie , prawdziwa wiosna na parapetach :D
aleb-azi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witajcie :D
Troszkę się zaopuściłam... Trochę ruchu wkoło się zrobiła ni i chyba przesilenie wiosenne, bo co przysiądę to przysypiam :;230
Ogonki chowają się (odpukać) zdrowo i szczęśliwe. Rosną w niesamowitym tempie - i tego tempa przyrostów ogrodowych życzę w Nowym Roku Miłym Forumowiczom. Zaraz, zaraz.... zielonym kulkom nie życzę takich przyrostów.... W mgnieniu oka byłyby wielkimi zielonymi kulami, a nie o to właścicielom chodzi :;230

Goś - cudne :tan Mama dzielna, tatuś... no... wiesz jak to bywa z tatusiami... Karmienie wymaga kontroli, bo bo ogonków dużo, więc trzeba robić przekładanki. Już widać charakterki co poniektórych ogonków. Ale jeszcze tydzień... i dopiero się zacznie... zabawa z miseczkami. Ale co tam.. damy radę ;:215

Małgosiu - ;:167 dzięki ;:196

J_oleander_ -po takim początku roku aż strach myśleć co będzie dalej :D

Pawle - co prawda, to prawda... nie ma to jak gęste wschody :;230

Dorotko - pytasz o szaleństwa sylwestrowej nocy? Zaiste, nie zapomniana noc - M przy wystrzałach petard trzymał za łapę Bohuna ( no niby myśliwski... pies, nie M oczywiście, ale strzelania nie lubi ) a ja siedziałam w mnożarce ( bo u nas legowisko zwane jest mnożarką :;230 ) Ale nie narzekam - noc nie zapomniana. A rano spaliśmy wszyscy do... no skromnie powiedzmy godzin późnych :wink:

Nelu - widok przyjemny do wiosny gwarantowany... z... aromatem będzie zupełnie na odwrót :roll:

Martuś - o.... bardzo chętnie. Szczęśliwym byłby maluch, który do Wiktorii mógłby trafić... Czy.... będziesz Wiktorii uświadamiać ten stan... kiedy to człowiek chce... ale nie wie ? Może... nazwiemy go Wiktorem????
aleb-azi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ech... te uśmieszki... piszę na raty... Licznik by się przydał :;230

Aniu Zielona - mam nadzieję, że wystarczy nakład pracy do etapu małych ogarzątek... W pełnowymiarowe ogary, to niech się zmieniają w nowych dobrych domach :D Czy wyobrażasz sobie ogród z jedenastoma ogarami... zwłaszcza w sytuacji gdy zechciałby ( zawsze chcą) odebrać kotu upolowaną mysz... A on nigdy nie chce oddać. Kocik musi lubić tą sytuację, bo zawsze przynosi i nigdy oddać nie chce salwując się ucieczką w kierunku zupełnie abstrakcyjnym... Storczyki w tym roku jakoś wcześnie zakwitły... czują, że wiosna nadchodzi :wink:

MarioTereso - małe jest piękne... tylko czemu w takiej ilości... Pięcioraczki byłyby akurat ;:4 Zygi pięknie kwitnie, drugi raz w tym roku - to chyba moje ulubione storczyki... i chyba to czują ;:108 To kwitnienie z drobniejszymi kwiatami, ale pędów było duuuużooo, bo i Zygi rozrośnięty. A cymbidum ma trzy pędy kwiatowe ;:138 Z falkami mam problem... chyba miały za zimno i zrzuciły pąki :( Dziś M z wyprzedaży przyniósł 2 cybidia, 2 falki, miltonię i 2 dendrobia... Roślinki z nie uszkodzonymi korzeniami, kwitnienie będzie niespodzianką. Tyle radochy za nie całe 30 zł :tan

Ewo - taki miły gość w Nowym Roku ;:196 Ja... gaduła :shock: Nigdy w życiu... to forumki takie gaduły... ja tylko przytakuję :;230 Z okazji szczeniaczków to ja ... ogórkową babcią zostałam... I pomyśleć, że zawsze byłam kocią mamą... Przynajmniej mam co porównywać :;230 Zapraszam Ewo- kiedy tylko czas pozwoli zaglądaj. Z życzenia dziękuję ;:167

Agnieś - wesoło... ale mam talent do zamartwiania się. No, bo jak tu upilnować równego karmienia, kiedy się kłębi gąszcz ogonów, łap i głów... A jak liczę, to zamiast 9 wychodzi 10 albo i dwanaście :;230 A tak serio, to martwię się o znalezienie dobrych domów... Tak, w domu wiosennie, kwiaty i nowe życie ;:136
Awatar użytkownika
ZbigniewG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 cze 2010, o 18:42

Post »

Iza nie ma rady trzeba ometkować ogonki :;230 :;230

uzupełnienie:(Dorotko :D )
a to za mnie ślepotka - kolorowe niteczki jak na moich irysach :;230
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”