Naprawdę podobają mi się Twoje zdjęcia i rośliny

Dendrobium Nobile - moje marzenie ;)
Cattleya - moje ulubione kolory ;)

.Bardzo ładne kwiaty,jak długo utrzymują się na roślinie?
 .Bardzo ładne kwiaty,jak długo utrzymują się na roślinie? i zapach powalający.
  i zapach powalający. 

. Wspaniały, wyrazisty kolor. Potrzebowała specjalnych zabiegów aby zakwitnąć ?
 . Wspaniały, wyrazisty kolor. Potrzebowała specjalnych zabiegów aby zakwitnąć ?
 a tak naprawdę to ciemna czekolada , rośliny do zdjęcia stoją na stole  i oświetla je słońce z boku , wtedy na zdj. tło wydaje się być czarne , nic nie przerabiam
  a tak naprawdę to ciemna czekolada , rośliny do zdjęcia stoją na stole  i oświetla je słońce z boku , wtedy na zdj. tło wydaje się być czarne , nic nie przerabiam  zdj. robię wtedy bez lampy
 zdj. robię wtedy bez lampy

Jestem pod wrażeniem różnorodności storczyków jakie posiadasz, dla mnie jest to niewyobrażalne dogodzić każdemu z nich, bo pewnie wymagania się różnią, ale też mi się marzy kiedyś taki gąszcz
 Jestem pod wrażeniem różnorodności storczyków jakie posiadasz, dla mnie jest to niewyobrażalne dogodzić każdemu z nich, bo pewnie wymagania się różnią, ale też mi się marzy kiedyś taki gąszcz   Bardzo chciałabym upolować Phalaenopsis żółty z bordowymi łatami, albo biały z bordowymi - taką krówkę
  Bardzo chciałabym upolować Phalaenopsis żółty z bordowymi łatami, albo biały z bordowymi - taką krówkę  ale P. equestris tez za mną chodzi
  ale P. equestris tez za mną chodzi   Czy polecasz go w uprawie dla amatorki?
  Czy polecasz go w uprawie dla amatorki?  Do tej pory mam tylko zwykłe Phalaenopsis i chyba nie mają się źle
 Do tej pory mam tylko zwykłe Phalaenopsis i chyba nie mają się źle 

Niestety w moim małym mieście mam do dyspozycji tylko kwiaciarnie i to raczej storczyków o bardzo typowym ubarwieniu, które chyba każdy już w swojej kolekcji ma
 Niestety w moim małym mieście mam do dyspozycji tylko kwiaciarnie i to raczej storczyków o bardzo typowym ubarwieniu, które chyba każdy już w swojej kolekcji ma   No a poza tym  świąteczne prezenty, troszkę nadszarpnęły budżet, więc miło byłoby upolować coś jednak w jakimś markecie
  No a poza tym  świąteczne prezenty, troszkę nadszarpnęły budżet, więc miło byłoby upolować coś jednak w jakimś markecie   
  Cieszę się, że tu trafiłam
 Cieszę się, że tu trafiłam 

Dziękuję Wszystkim za odwiedziny w moim wątku Dufin phalaenopsis equestris jest prościutka w uprawie i chętnie kwitnie , wymagania jak zwykła hybryda , na początek polecam . Te łaciate krówki są w większych marketach teraz często spotykane , kiedyś trzeba było się pogimnastykować
 Dziękuję Wszystkim za odwiedziny w moim wątku Dufin phalaenopsis equestris jest prościutka w uprawie i chętnie kwitnie , wymagania jak zwykła hybryda , na początek polecam . Te łaciate krówki są w większych marketach teraz często spotykane , kiedyś trzeba było się pogimnastykować  ,żeby upolować taką  , Arkadius121 dziękuję za informacje
  ,żeby upolować taką  , Arkadius121 dziękuję za informacje   i zapraszam do siebie  , Marzena dziękuję , zaglądaj jak najczęściej
 i zapraszam do siebie  , Marzena dziękuję , zaglądaj jak najczęściej