Piotr a może nie przystojniacy ?piterek pisze:Nasi przystojniacy z forum? No pięknie hahaha
A marcinki bardzo ładne, szkoda tylko że zwiastują już zmianę krajobrazu za oknem
Mariolu to nie mój sposób tylko znany i stosowany ja też kupę lat temu usłyszałam o nim i tak robię .Przede wszystkim marcinki się nie przewracają i tak jakby były zdrowsze liście .coma95 pisze:Gieniu - nieczęsto coś piszę ale już wczoraj sprzedałam twój sposób na obniżenie marcinków :P
I sama tak za rok zrobie, nawet z tymi niskimi bo widać służy im to a chciałbym mieć taką ładną okrągłą kępkę :P
Te marcinki rosną już poza ogrodem ,ale trudno mi z nich zrezygnować bo one kwitną teraz jak już coraz mniej kwiatków w ogrodzie .Mutari pisze:Gieniu jaka Ty jesteś miła "przystojniacy z forum". Ale obrosłem w piórka:D:D
U Ciebie zawsze jest pięknie o każdej porze roku. Marcinki (ale to dziwnie brzmi, Marcin pisze o marcinkach) i chryzantemy, bardzo mi się podobają.
Nieważne, dla mnie to jest "sposób Gieni"e-genia pisze:Mariolu to nie mój sposób tylko znany i stosowany ja też kupę lat temu usłyszałam o nim i tak robię .Przede wszystkim marcinki się nie przewracają i tak jakby były zdrowsze liście .coma95 pisze:Gieniu - nieczęsto coś piszę ale już wczoraj sprzedałam twój sposób na obniżenie marcinków :P
I sama tak za rok zrobie, nawet z tymi niskimi bo widać służy im to a chciałbym mieć taką ładną okrągłą kępkę :P
Genia