Jolu i Halinko ale tej sałatki szukajcie w temacie " Bądźmy zdrowi i piękni ....jak nasz ogród " i w wątku " Przepisy Jadzi1 i jej miłych gości " str 21
Jolu tak to już jest .Wiemy , że " dzwonią tylko w którym kościele " . Już wielokrotnie naszukałam się tu na forum . Widziałam , czytałam - ale gdzie jeśli nie zapiszemy gdzie znajduje się wiadomość dla nas interesująca , to potem traci się duuużżżo czasu
Jadziu, na razie jestem w połowie pierwszej części, bo jak się zapowiedziałam, tak sumiennie zwiedzam Twoją posiadłość.
Jak tu pięknie, i jezioro, i wzorcowy warzywniak, i piękne kwiaty, kamienne mury, kochane i kochające zwierzaki. Dziękuję za zaproszenie, bo szkoda byłoby, gdybym tu nie trafiła.
Jadziu, a jaką Ty masz glebę? Jakoś nie doczytałam na razie.
Twój mąż to ma raj na ziemi, kobieta zadbana, ogród zadbany, co rusz jakieś pyszne ciasto. Żyć nie umierać. I jeszcze przetwory dla córki produkujesz??? Ach... Zazdroszczę, normalnie zazdroszczę, a to mi się rzadko zdarza.
Jadziu kochanie. Ja tak jak Ty u Joli nie nadążąm, ale pędem przed Jola na faworki przybiegłam ;:8 Chyba sie nie gniewasz??? A Jola chyba tez nie U mnie dzisiaj paskudna pogoda i zimnica.
Pozdrówka