Ale ja widzę, niestety niedostatki i obrazów i zdjęć. Klimt jest w Galerii (w budynku obok), a na dworze mokro i zimno brrrrrr, może jutro zrobię mu aktualną, bardziej twarzową ;) fotkę.
EWUNIU jestem pod wielkim wrażeniem Twoich obrazów . Są piękne .
Parę lat temu widziałam orginał " Pocałunku " będąc w Wiedniu . Nawet zrobiłam zdjęcie / chociaż nie wolno / , ale bez lampy i jest trochę ciemne - ale jest
Ewuniu, bardzo dziękuję ... ja niestety, nie widziałam oryginału, ale mam kilka albumów Klimta i w każdym była inna kolorystyka ... istna rozpacz!!! ... musiałam to jakoś wypośrodkować i przyznam, że na kilku obrazach robiłam różne odcienie, więc to były raczej parafrazy na temat ... "Pocałunku" G. Klimta.
Hanuś, dzięki za wspaniały poranek w nenufarach , ...
siadam do malowania w cudownym nastroju i mam nadzię, że pani Wena spojrzy dzisiaj łaskawym okiem, na moje poczynania
Witaj,
ja u Ciebie dziś po raz pierwszy zawitałam. Parę stron przeczytałam, a potem to już tylko zdjęcia oglądałam, bo mnie bardzo zafascynował Twój teren. Piękny warzywniak - o tym nawet nie marzę na moim piasku w najbliższym czasie. Super sad - taki prawdziwy, pewnie ze 20 lat trzeba by na taki czekać od zera. No i szok, bo oglądałam od końca, że z takiego czegoś na początku w tak krótkim czasie doszliście do moim zdaniem już pięknego ogrodu. Energii Wam nie brak, to jedno widać na pewno, no i to artystyczne spojrzenie i wizja. Ścieżki piękne, super pomysł na altanę (chyba podkradnę, nie pogniewasz się???). W ogóle sporo fajnych pomysłów. Dołączam do grona stałych gości Cynamonowego ogrodu.
Pięknego dnia,