Ja cię nazw ja nawet przeczytać nie jestem w stanie a co dopiero napisać czy wymówić....masz rękę do takich cudaków
Czy goji to ta jagoda, mam młodą powiedz mi czy ci owocuje...chyba że to coć innego
Dziękuję Wszystkim za pochwały
Z tym oprowadzaniem wycieczek to niezły pomysł
Kasiu goji to ta jagoda właśnie,wysiałam ją kilka lat temu,w tamtym roku wsadziłam dopiero do ogrodu bo się delikatnie powiedziawszy wnerwiłam na nią ,bo nie kwitnie a co tu dopiero mówić o owocach ,może w tym roku coś się odmieni?
Dzisiaj miałam gościa w ogrodzie
moja aukuba ładnie startuje po zimie
lespedeza tez wyglada niczego sobie
kiścień będzie kwitł
a to cytryniec
enkiant również zapowiada obfite kwitnienie Za duży format. Poprawiłam. Iwona
Cudne rarytasy, większości nie widziałam na oczy i pewnie już nie zobaczę, o uprawie nie wspomnę. Ciekawi mnie jak to wszystko zabezpieczasz na zimę, bo w Twoich stronach to chyba nie są zbyt łagodne?
No u Ciebie to można się nieźle przeszkolic z egzotycznych drzew i krzewów
Okazuje się, że tak naprawdę to mało znam ciekawych roślin bo Twoje wszystkie ciekawe a mało co znałam wcześniej
Iza mam pytanie: Aukubę uprawiasz w gruncie? Nie przemarza? Mam tycie maleństwo, które mam nadzieję niedługo urośnie, ale w moich stronach to raczej nie ma szans na posadzenie do ziemi
Niesamowite rośliny...i jak pięknie rosną..i wszystkie zakwitną..kobieto Ty to masz dopiero czarodziejskie łapki..
Ja sie nie mogę napatrzeć...normalnie oczopląs..