Martuś masz rację, my nawet gdy trudniejszy czas nadejdzie mamy skąd czerpać siłę i optymizm, a niektórzy sami się nie zajmą niczym konstruktywnym tylko plotami i obgadywaniem innych

Ulu szwagier trafił w sedno

Monisiu ten pumilek wie, że o tej porze jest jedyny i cała uwaga skupia się na nim, potem spora konkurencja mu się tworzy

Karolinko nad obrzeżami się jeszcze zastanawiamy... będą albo z kostki brukowej, albo żwirku na podsypce. Takie rabaty bez obrzeży są bardzo ładne, ale trochę denerwuje mnie to wrastanie trawy, a potem jeszcze em narzeka, gdy musi trawę kosić

Ewelinko nie martw się o pumile, sprawdziłam dokładnie - pozostałe też jeszcze w ogóle pąków nie pokazały

Ewuś ewka producenci kwiatów wcale nam życia nie ułatwiają z tymi nowymi odmianami

Iwonko iwek tulipany tylko niektóre takie niemądre i otworzyły swoje kwiaty, większość trzyma mocno stulone pąki i czeka na lepsze czasy

Alu zdziwiłaś mnie z tymi narcyzami

Iwonko 0042 moje tulipanki też lepiej by zrobiły, gdyby nie były takie wyrywne... A dlaczego to zobaczysz sama w poście poniżej...
Jolu jak już pisałam do Ali przymrozek nie zrobił większych szkód, ale dzisiaj to już niczego pewna nie jestem