Witajcie kochane w nowej części
Kasiu całe szczęście, że choć kilka zrobiłam zanim zaczęłam swoje działania w ogrodzie
Ewelinko też lubię takie zdjęcia, żałuję że na początku robiłam mało zdjęć, dopiero gdy zaczęłam się udzielać na forum robię ich więcej... Niby tyle pracy już włożonej, a ile jeszcze trzeba tam potu wylać, żeby efekty były zadowalające
Dorotko cieszę się ogromnie
Aniu Ann róże już siedzą w koszyku, ale z powojnikami zaczekam już chyba do wiosny, przynajmniej nie będę się bała, czy przezimują

Malutki przedsmak obrośnietych pergoli daje już jaśmin Stefana tulący się do kratek
Dzisiaj mam dla was kilka ?dziwaczków? i wyjątkowych pod innym względem?
Pieris chyba jednak zdąży zakwitnąć przed zimą...
Rosnąca obok skimia stwierdziła, że skoro tak to ona też nie będzie gorsza?
Chyba wreszcie udało mi się ?dogodzić? pełnikowi, przesadzony w tym roku po raz czwarty będzie kwitł pierwszy raz odkąd go mam
Pierwszy raz widzę, żeby liliowiec wypuszczał młode przyrosty piętrowo
Tawułka Diamand posadzona dość późno, więc i kwitnie późno?
Lilia Dolce&Gabbana kwitnie u mnie po raz pierwszy, ale już trafiła na listę moich absolutnie ulubionych

Nie dość, że od razu z jednej cebulki wypuściła dwa kwitnące pędy jednakowej wielkości, to jeszcze obłędnie pachnie z daleka
Zdumiona jestem długością kwitnienia tej jeżówki i rudbekii, obie robią to nieprzerwanie już kilka miesięcy
Tej zdaje się jeszcze nie pokazywałam?
Chryzantema Yellow Tea zakwita jako pierwsza i kwitnie wciąż wtedy, gdy inne mają jeszcze pąki
Słoneczniczek kwitł pięknie calutkie lato i choć mamy już jesień to on nadal świeżutki jak pierwszego dnia
Niektóre goździki nie wiedzą kiedy przestać?