Pierwszą część znajdziecie tutaj
Na początek kolejnej odsłony pokażę wam największe zmiany w moim ogrodzie:

Fajnie mieć zdjęcia tych samych miejsc z różnych okresów. Musze i ja popatrzeć na stare zdjęcia i zrobić nowe z tej samej perspektywy
  Fajnie mieć zdjęcia tych samych miejsc z różnych okresów. Musze i ja popatrzeć na stare zdjęcia i zrobić nowe z tej samej perspektywy   

. Przemiany bardzo fajne i dają nam motywację i kopa do dalszego działania . Lubię oglądać zdjęcia "przed" i "po" bo widać ile pracy człowiek włożył i że są efekty
 . Przemiany bardzo fajne i dają nam motywację i kopa do dalszego działania . Lubię oglądać zdjęcia "przed" i "po" bo widać ile pracy człowiek włożył i że są efekty   . Trzymam kciuki za dalszy ciąg ogrodowych zmagań . Pozdrawiam
 . Trzymam kciuki za dalszy ciąg ogrodowych zmagań . Pozdrawiam   .
 .

A znając Ciebie, jest duża szansa na fajne powojniki i rózyczki
  A znając Ciebie, jest duża szansa na fajne powojniki i rózyczki  

Malutki przedsmak obrośnietych pergoli daje już jaśmin Stefana tulący się do kratek
 Malutki przedsmak obrośnietych pergoli daje już jaśmin Stefana tulący się do kratek  

Nie dość, że od razu z jednej cebulki wypuściła dwa kwitnące pędy jednakowej wielkości, to jeszcze obłędnie pachnie z daleka
   Nie dość, że od razu z jednej cebulki wypuściła dwa kwitnące pędy jednakowej wielkości, to jeszcze obłędnie pachnie z daleka  

Zazdroszczę, zazdroszczę, u mnie na wiosnę nic się juz nie wciśnieclem3 pisze: Aniu Ann róże już siedzą w koszyku, ale z powojnikami zaczekam już chyba do wiosny, przynajmniej nie będę się bała, czy przezimująMalutki przedsmak obrośnietych pergoli daje już jaśmin Stefana tulący się do kratek

I wyobraź sobie, że też Stefanka w tym roku posadziłam, mam nadzieję zobaczyć kwiaty w następnym sezonie
  I wyobraź sobie, że też Stefanka w tym roku posadziłam, mam nadzieję zobaczyć kwiaty w następnym sezonie  Póki co pooplatał siatkę na całej długości i podziwiam jedynie listki
  Póki co pooplatał siatkę na całej długości i podziwiam jedynie listki  

Ale przecież wiosną też muszę mieć trochę przyjemności
 Ale przecież wiosną też muszę mieć trochę przyjemności  
  A listki też ma fajne, takie zdrowiutkie jasno zielone
 A listki też ma fajne, takie zdrowiutkie jasno zielone  A że nic się nie wciśnie mówiłam już nie raz, a jakoś ciagle jeszcze coś upycham
 A że nic się nie wciśnie mówiłam już nie raz, a jakoś ciagle jeszcze coś upycham  

Włożoną pracę niby widać, ale jeszcze bardziej widać ile jeszcze trzeba jej włożyć
 Włożoną pracę niby widać, ale jeszcze bardziej widać ile jeszcze trzeba jej włożyć  
  , ale w tym roku coraz bardziej się do nich przekonuję
 , ale w tym roku coraz bardziej się do nich przekonuję  

. Muszę się przyznać, że ja też podchodzilam do tej pory do jednorocznych trochę sceptycznie ale w przyszłym roku chcę się przyłożyć do ich siania
. Muszę się przyznać, że ja też podchodzilam do tej pory do jednorocznych trochę sceptycznie ale w przyszłym roku chcę się przyłożyć do ich siania   . Stawiam na aksamitki dalie jednoroczne i cynie. Zobaczymy co z tego wyjdzie
 . Stawiam na aksamitki dalie jednoroczne i cynie. Zobaczymy co z tego wyjdzie   . Twoje jednoroczne bardzo ładne. Pozdrawiam
 . Twoje jednoroczne bardzo ładne. Pozdrawiam   .
.