Ogród Igi - 2009.cz.2
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tak wyglądała późnym latem, fotka nie najlepsza, ale coś tam widać. Kwiatki ma mniejsze niż inne fuksje, ale jest taka inna.

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Śliczna ta żółta sosna. Ja też jesienią kupiłam, ale maleństwo.
Iga, ja chcę wszystko co zielone i rośnie na piasku. Na razie nie mogę być wybredna, bo naprawdę chciałabym w tym roku jak najwięcej tego piaseczku przykryć. To bardzo męczące jak zawiewa latem piaskowym pyłem w oczy. Wdzięczna będę za każdą roślinkę. I mam nadzieję, że kiedyś się odwdzięczę...
Iga, ja chcę wszystko co zielone i rośnie na piasku. Na razie nie mogę być wybredna, bo naprawdę chciałabym w tym roku jak najwięcej tego piaseczku przykryć. To bardzo męczące jak zawiewa latem piaskowym pyłem w oczy. Wdzięczna będę za każdą roślinkę. I mam nadzieję, że kiedyś się odwdzięczę...
Kciuków trzymać nie będę bo nie będę jutro miała czasu , ale pomyślę o Tobie (wiem że i tak sobie poradzisz).iga23 pisze:Nie mogę znaleźć mojej, nie wszystkie zdjęcia mam w pracy, może później, ale to chyba w niedzielę, bo jutro szkoła i ostatnie egzaminy. Kupiłam kwitnącą w lipcu za 10 zł.
Zdjęcie wkleisz jak będziesz miała czas nie pali się , pytam tak z ciekawości . W domu mam wypożyczoną Wielką Encyklopedię Roślin więc sobie oglądam obrazki w międzyczasie